ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία μάχη ξέσπασε σήμερα μεταξύ μελών των δυνάμεων ασφαλείας και ενόπλων, ενώ είχε προηγηθεί μια σειρά εκρήξεων, στην πόλη Τζαλαλαμπάντ που βρίσκεται στα ανατολικά του Αφγανιστάν, σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο.
Τουλάχιστον τρεις εκρήξεις ακούστηκαν στην αρχή, μιας συντονισμένης επίθεσης όπως περιγράφεται, δήλωσε ο Αταχουλάχ Κογκιανί, εκπρόσωπος του κυβερνήτη στην επαρχία Νανγκαρχάρ.
Η μάχη μεταξύ των ενόπλων και των δυνάμεων ασφαλείας, έγινε στο κτίριο που στεγάζει την υπηρεσία οικονομικών της επαρχίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 14 συλλήψεις πριν και μετά τον τελικό Κυπέλλου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κιλκίς: Συνελήφθη 35χρονη Αλβανίδα με πέντε κιλά ηρωίνης – «Οχυρό» το σπίτι της
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παρίσι: 21χρονος Τσετσένος ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- MSC: Δημιουργεί νέα διαδρομή Ευρώπη – Κόλπου και παρακάμπτει το Ορμούζ
- Economist: Παγκόσμιος «πόλεμος λιμανιών» με επίκεντρο τον Πειραιά και την Ελευσίνα – Στο παιχνίδι ΗΠΑ, Κίνα και μεγάλες επενδύσεις logistics
- Wall Street: Τι σημαίνει το ράλι κερδών σε Big Tech και τράπεζες παρά την αναταραχή στο πετρέλαιο
- Ινδικό δεξαμενόπλοιο φορτωμένο με LPG διέσχισε τα Στενά του Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.