• Top Stories

    Άδ. Γεωργιάδης: «Είναι γελοίο να δεχθούμε πως η κυβέρνηση να έχει δύο απόψεις στο Σκοπιανό»

    • NewsRoom
    Γεωργιάδης για ανατιμήσεις: Θα πάρουμε μέτρα αν χρειαστεί - Δεν χρειάζεται πανικός


    Μία γραμμή για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ οφείλει να έχει η κυβέρνηση, τονίζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στη Realnews.

    «Είναι γελοίο σε ένα τόσο σοβαρό εθνικό ζήτημα να δεχτούμε ότι η κυβέρνηση έχει δύο γραμμές. Η κυβέρνηση οφείλει, εφόσον λέει ότι θέλει να το λύσει, να έχει μία γραμμή. Όταν την αποκτήσει, τότε ας μας καλέσουν», δηλώνει χαρακτηριστικά.

    Ο κ. Γεωργιάδης εκτιμά ότι η κυβέρνηση δεν θα πέσει από το ονοματολογικό, σημειώνοντας παράλληλα πως «αν όλη η αντιπολίτευση αρνηθεί να ψηφίσει, στο τέλος ο κ. Καμμένος θα ψήφιζε ακόμα και το όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας για να μην αφήσει την καρέκλα».

    Για τις επικρίσεις που δέχτηκε επειδή αναδημοσίευσε σε προσωπικό του λογαριασμό στα social media αμφιλεγόμενο βίντεο του ραβίνου Μορντεχάι Φριζή για τον Ρουβίκωνα, πριν να τις καταδικάσει η ισραηλινή πρεσβεία, αναφέρει ότι το βίντεο του ραβίνου το ανέβασε το βράδυ βλέποντας το κομμάτι που αφορούσε την Αριστερά, τον Μαρξ και τον Μπακούνιν. «Δεν είχα προσέξει το κομμάτι που και εμένα με ενόχλησε, που αφορούσε τις σφαίρες. Όταν το αντιλήφθηκα, αμέσως το κατέβασα», σημειώνει.

    Υπενθυμίζεται πως με αφορμή τη συγκεκριμένη ανάρτηση, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δέχθηκε τις απειλές του Ρουβίκωνα, με τον αυτοαποκαλούμενο αρχηγό του να απειλεί την σωματική ακεραιότητα  κ. Γεωργιάδη. Μάλιστα, μιλώντας στο ρ/σ των Παραπολιτικών ο κ. Γεωργιάδης το Σάββατο διευκρίνισε πως δεν πρόκειται να κινηθεί νομικά εναντίον του, ενώ επέκρινε όλους αυτούς που ενώ αντέδρασαν ως «προσβεβλημένοι» για το σχόλιο του ίδιου, δεν έβγαλαν την παραμικρή επιδοκιμαστική δήλωση για τις απειλές για βιαιοπραγία εναντίον ενός πολιτικού.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γεωργιάδης για Σκοπιανό: Η ΝΔ δεν πρέπει να παίξει τον ρόλο του χρήσιμου ηλίθιου



    ΣΧΟΛΙΑ