ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα 7,11 δισ. ευρώ διαμορφώνεται το πρωτογενές πλεόνασμα του κρατικού προϋπολογισμού στο 11μηνο Ιανουαρίου – Νοεμβρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Τράπεζα της Ελλάδος.
Την περίοδο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου 2023, το ταμειακό αποτέλεσμα της κεντρικής διοίκησης παρουσίασε έλλειμμα 468 εκατ. ευρώ, έναντι ελλείμματος 6.808 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2022.
Κατά την περίοδο αυτή, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν σε 56.595 εκατ. ευρώ, από 49.831 εκατ. ευρώ πέρυσι.

Όσον αφορά τις δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού, αυτές διαμορφώθηκαν σε 53.473 εκατ. ευρώ, από 53.490 εκατ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου 2022.
Διαβάστε επίσης:
ΤτΕ: Στο 2,5% η ανάπτυξη της Ελλάδας το 2024 – Οι 5 προκλήσεις και οι 11 προτάσεις
Παγκρήτια: «Πράσινο φως» από ΤτΕ για τη συγχώνευση με τη Συνεταιριστική Κεντρικής Μακεδονίας
Η Τράπεζα Πειραιώς στο Παγκόσμιο Φόρουμ των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης και Δένδιας εγκαινίασαν το νέο κέντρο Κυβερνοάμυνας – Δωρεά του Ιδρύματος «Αθανάσιος Λασκαρίδης»
- THEON: Νέες παραγγελίες €70 εκατ. και επιτάχυνση ανάπτυξης στον αμυντικό τομέα
- Μνημόνιο Συνεργασίας Παπαστράτος – ΟΠΑ στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας FutuReady Greece
- ΔΕΗ: Την διανομή μικτού μερίσματος €0,60 ανά ενέκρινε η ΓΣ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.