ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Τράπεζα Ανάπτυξης της Κίνας (CDB), η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες που προωθούν την εφαρμογή κεντρικών πολιτικών του Πεκίνου, προσέφερε περισσότερη οικονομική υποστήριξη στις επιχειρήσεις που έχουν να υλοποιήσουν μεγάλα επενδυτικά προγράμματα, ώστε αυτές να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που έχουν από το ξέσπασμα της επιδημίας του νέου κοροναϊού.
Από τις 28 Φεβρουαρίου, η αναφερόμενη τράπεζα έχει διαθέσει δάνεια οικονομικού ύψους 144,1 δισεκατομμυρίων γουάν (περίπου 20,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων) για την αποκατάσταση της λειτουργίας των γραμμών παραγωγής και 26 δισεκατομμυρίων γουάν για τον έλεγχο της επιδημίας, σύμφωνα με την CDB.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα ελληνικά ναυπηγεία επενδύουν σε διεθνείς συνεργασίες και διεκδικούν ρόλο στο ευρωπαϊκό αμυντικό οικοσύστημα
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Κλειστό το κέντρο της Αθήνας μέχρι τις 12:00 για τον αγώνα «Run Bike Care»
- ΗΠΑ: Δώδεκα τραυματίες από σφαίρες στο περιθώριο φεστιβάλ στην πολιτεία Οχάιο
- Καιρός: Νέα άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.