• Το St. Catherine’s τραντάζεται αλλά κανείς δεν παραιτείται, ο κρυφός αγοραστής της ΔΕΗ, το big boss που θα δει ΤΕΝΕΡΓ και τραπεζίτες σε λίγες ώρες, οι business της Καρατζά και δυο hot κουΐζ

    Τις επόμενες ώρες προσγειώνεται στην Αθήνα το αφεντικό για την ΕΥΡΩΠΗ της First Sentier. Το big boss θα συναντήσει την ηγετική ομάδα της Τερνα Ενεργειακής και μάλιστα θα επισκεφθεί και πολλά από τα έργα της εισηγμένης.

    image

    Ο μυστηριώδης αγοραστής της ΔΕΗ

    Οι ειδικοί των αγορών πρόσεξαν ότι την Παρασκευή το απόγευμα κατά την διάρκεια του auction των μετοχών, διακινήθηκε ένα πακέτο 1,8 εκατ. μετοχών της ΔΕΗ που αντιστοιχεί στο 0,45% των μετοχών της εισηγμένης.

    Μεγάλο πακέτο για τα δεδομένα της ΔΕΗ ΔΕΗ -0,71% 11,16 καθώς έως τώρα τα πακέτα που επωλούντο ήταν από 300.000 μετοχές έως 500.000 μετοχές.

    Η αγορά βρίσκεται σε εγρήγορση, καθώς άπαντες αναζητούν όχι τόσο τον πωλητή αλλά τον αγοραστή του πακέτου.

    Είναι σίγουρο ότι έως την Τρίτη το απόγευμα θα ξέρουμε.

    Άλλωστε έδωσε 9,612 εκατ. ευρώ για την αγορά των μετοχών.

    Επίσης δεν ήταν τυχαίο ότι παρά την μεγάλη άνοδο της αγοράς την Παρασκευή,  η ΔΕΗ παρέμεινε σχεδόν καθηλωμένη στα επίπεδα της Πέμπτης.

    Προφανώς η μετοχή της δεν σημείωσε σημαντική άνοδο, επειδή κάποιοι ήξεραν ότι το πακέτο θα γίνει σε τιμές πέριξ των 5,30 ευρώ.

    Τελικώς η ΔΕΗ «έκλεισε» στα 5,34 ευρώ με οριακή άνοδο 0,28%.

    ΤΕΝΕΡΓ: Προσγειώνεται το big boss της FIRST SENTIER

    Η εβδομάδα που ξεκινάει από σήμερα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εβδομάδα της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ.

    Η μετοχή τις προηγούμενες ημέρες έφτασε τα 18 ευρώ αν και την Παρασκευή υποχώρησε στα επίπεδά των 17,33 ευρώ.

    Τις επόμενες ώρες προσγειώνεται στην Αθήνα το αφεντικό για την ΕΥΡΩΠΗ της First Sentier Investors.

    Το big boss (για την Ευρώπη) του θηριώδους fund απο την Αυστραλία, θα συναντήσει την ηγετική ομάδα της Τερνα Ενεργειακής ΤΕΝΕΡΓ 0,49% 18,33 και μάλιστα θα επισκεφθεί και πολλά από τα έργα της εισηγμένης.

    Επίσης θα συναντήσει και Έλληνες τραπεζίτες κυρίως με αυτούς που έχει συμφωνήσει την χρηματοδότηση του DEAL με την Τερνα Ενεργειακή.

    Να σας θυμίσω ότι η First SENTIER Investors που διαχειριζεται assets 150 δισ. δολαρίων (!!!) συζητεί με την ηγεσία της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ την μεταβίβαση πλειοψηφικού πακέτου της θυγατρικής της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ.

    Είναι ένα DEAL που υπερβαίνει το 1 δισ. ευρώ καθώς τούτη την ώρα η κεφαλαιοποίηση της εισηγμένης ανέρχεται στα 2.01 δισ. ευρώ.

    Η τιμή που εκτιμάται ότι θα γίνει το DEAL θα κυμανθεί μεταξύ 22 και 23 ευρώ.

    St Catherine’s: Στις 339 έφθασαν οι υπογραφές που ζητούν παραιτήσεις

    Διογκώνεται μέρα με την ημέρα το κύμα διαμαρτυρίας των γονέων που ζητούν παραιτήσεις  του σχολείου των Βορείων Προαστείων του νομού Αττικής, St Catherine’s.

    Στις 26 Σεπτεμβρίου 2022 αναρτήθηκε στο διαδίκτυο  κείμενο Δημόσιας Διαμαρτυρίας (Petition)  με το οποίο 339 γονείς  αιτούνται  την παραίτηση του προέδρου του Σχολείου.

    Στην δημόσια αίτηση τους οι γονείς εκφράζουν την βαθιά τους ανησυχία διότι μεταξύ άλλων έχουν καταστρατηγηθεί αρκετά άρθρα του Καταστατικού, τόσο όσον αφορά τη μέγιστη θητεία που πρέπει να έχουν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου  (άρθρο 7.1) όσο και τη μη εκπροσώπηση των γονέων στο διοικητικό συμβούλιο (ρήτρα 5.4).

    Όπως αναφέρουν, «Έχει υποπέσει στην αντίληψή μας ότι 7 από τα 11 μέλη του ΔΣ του Βρετανικού Σχολείου της Αγίας Αικατερίνης παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους τους τελευταίους τρεις μήνες, πέντε ταυτόχρονα στις 20 Σεπτεμβρίου και ένας μόλις λίγους μήνες μετά τη θητεία του».

    Ίσως  αποτελεί σύμπτωση, αλλά η χρονική στιγμή αυτών των παραιτήσεων – μετά την επιστολή γονέων της 1ης Ιουνίου που αμφισβητούν το ΔΣ και την έλλειψη γονικής εκπροσώπησης – είναι  ιδιαίτερα  ύποπτη.

    Οι γονείς, μεταξύ άλλων, διαμαρτύρονται διότι όπως επισημαίνουν «γονείς με σημερινούς μαθητές στο Σχολείο αποκλείονται από το διοικητικό όργανο αν και στο παρελθόν επιτρεπόταν. Αν και δεν καθορίζεται ελάχιστος αριθμός στα άρθρα, η πρόθεση να συμπεριληφθούν έως και 7 γονείς είναι πολύ σαφής (ρήτρα 5.4), αλλά και πάλι δεν ακολουθείται».

    Τέλος δηλώνουν σοκαρισμένοι για την «ανάρμοστη και ασεβή συμπεριφορά που επιδείχθηκε στη συνεδρίαση της 17ης Ιουνίου προς ορισμένα μέλη της ηγετικής ομάδας. Με τον ίδιο τρόπο που το Σχολείο δεν ανέχεται την επιθετική συμπεριφορά μεταξύ των μαθητών, δεν θα την ανεχτούμε από το Διοικητικό μας όργανο προς τους ηγέτες και το προσωπικό του Σχολείου».

    Με την δημόσια αυτή παρέμβαση,  επιδιώκεται να συγκεντρωθούν  500 υπογραφές (μέσω αποστολής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας),  διατρανώνοντας τη θέληση τους να μην αφήσουν να περάσει οποιαδήποτε αλλαγή του Καταστατικού η οποία θα επιτρέπει την ισόβια παραμονή στο διοικητικό συμβούλιο των μελών του. (ο σημερινός πρόεδρος κατέχει όπως αναφέρουν τη θέση αυτή για 13 χρόνια!).

    Το mononews.gr έχει αναδείξει το συγκεκριμένο θέμα με συνεχόμενα ρεπορτάζ ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα.

    Όπως λένε γονείς “Το σχολείο τραντάζεται αλλά κανείς δεν παραιτείται”.

    Εγωισμοί, υπερτροφικά ego και ίντριγκες θα οδηγήσουν πολλούς γονείς, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι,  στην είσοδο του Κολεγίου και του Μωραΐτη…

    Νέες – παλιές – φουρτούνες στους Πεταλιούς

    Η διαμάχη της οικογένειας Καρνέση με τον Μαρή Εμπειρικό για το νησάκι των Πεταλιών  είναι γνωστή και χιλιοειπωμένη.

    Και μάλλον ατέρμονη, αν κρίνει κανείς τις αγωγές που έρχονται η μία μετά την άλλη.

    Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι οι Καρνέση της Ελινοϊλ ελέγχουν το 50% της Κτήμα Πεταλιοί – μιας εταιρείας που έχει συσταθεί για τη διαχείριση της έκτασης και ουσιαστικά δεν έχει δραστηριότητα –, ενώ το υπόλοιπο έχει αποφασιστεί από το δικαστήριο ότι ελέγχεται από τον Μαρή Εμπειρικό.

    Κι αφού τον Απρίλιο του 2021 κατατέθηκε αγωγή του Μαρή Εμπειρικού κατά της εταιρείας και των Καρνέση που έγινε εν μέρει δεκτή και επιδίκασε χρηματική ποινή 10.000 ευρώ, ο ίδιος επανήλθε με νέα αγωγή.

    Η αγωγή κατά της εταιρείας ζητά  να ακυρωθούν όλες οι αποφάσεις που ελήφθησαν κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εναγομένης εταιρείας που έλαβε χώρα κατά την 10η Σεπτεμβρίου 2021 και κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εναγομένης εταιρείας που έλαβε χώρα κατά την 14η Σεπτεμβρίου 2021,  άλλως και επικουρικώς να αναγνωριστεί η ακυρότητα των αποφάσεων της από 10.9.2021 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και της από 14.9.2021 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης,

    Για να μη σας κουράζουμε με τα δικονομικά, η ουσία είναι ότι μήλο της έριδος έχει γίνει η εγγραφή του ποσοστού Εμπειρίκου στο βιβλίο μετόχων, κάτι που διαιωνίζει τη διαμάχη, με τον ίδιο να ζητά επ’ άπειρον την ακύρωση των αποφάσεων όσων γενικών συνελεύσεων θα διεξάγονται.

    Ελλάκτωρ: Αποζημίωση από Περιφέρεια Αττικής

    Περισσότερα από 550.000 χιλιάδες ευρώ καλείται να πληρώσει ξανά η Περιφέρεια Αττικής στη θυγατρική του Ομίλου Ελλάκτωρ, ΗΛΕΚΤΩΡ.

    To ποσό αυτό είναι μέρος  του συμβιβασμού μεταξύ της ΗΛΕΚΤΩΡ που δραστηριοποιείται έντονα στα έργα διαχείρισης απορριμμάτων και του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου του Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), στον οποίο Πρόεδρος είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος, Βασίλειος Κόκκαλης.

    Όλα ξεκίνησαν το 2020 όταν η ΗΛΕΚΤΩΡ κινήθηκε νομικά κατά του ΕΔΣΝΑ και κατάφερε να αποσπάσει  τη διόλου ευκαταφρόνητη αποζημίωση ύψους 2,6 εκατ. Ευρώ και η Περιφέρεια έχει καταβάλει ήδη δύο δόσεις.

    Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΕΔΣΝΑ έρχεται νομικά αντιμέτωπος με μεγάλο κατασκευαστή,  όμως η μονάδα στο Γραμματικό αποτελεί την μεγαλύτερη πληγή,  , καθώς έχει κολλήσει λόγω νομικών προσφυγών (αρχικά στην ΕΑΔΗΣΥ και εν συνεχεία στο ΣτΕ), καθώς οι Όμιλοι έχει υποβάλει αγωγές με κύριο σημείο τα «παραθυράκια» και τα «κενά» στα τεύχη δημοπράτησης.

     

    Πρεμιέρα Μπρατάκου στη Βουλή

    Μόνο τυχαία δεν ήταν η παρουσία του νέου Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό –ουσιαστικά προσωπάρχη του Μαξίμου- Γιάννη Μπρατάκου στην πολυθρόνα ακριβώς πίσω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα κυβερνητικά έδρανα της Βουλής, κατά τη συζήτηση της ερώτησης του Αλέξη Τσίπρα για την ακρίβεια  την Παρασκευή .

    Ο επί χρόνια στενός συνεργάτης του Προέδρου της ΝΔ έχει ήδη αναλάβει κορυφαίο ρόλο, όχι μόνο στον πυρήνα του επιτελείου της Κυβέρνησης αλλά και στις σχέσεις του Μεγάρου Μαξίμου με τους βουλευτές της ΝΔ.

    Οι… σημειολογούντες παρατήρησαν και μιαν ακόμα παρουσία δίπλα στον Πρωθυπουργό χθες στη Βουλή: Αυτή του Υπουργού Επικρατείας Ακ. Σκέρτσου. Ο οποίος επίσης αποτελεί κρίσιμο κρίκο στην κυβερνητική αλυσίδα, όχι μόνο για τον προγραμματισμό των Υπουργείων.

    Αρκεί να αναζητήσει κανείς τις πρόσφατες δημόσιες παρεμβάσεις του, το χρόνο και το αντικείμενο, και θα καταλάβει.

    Α! Και μιας και ο λόγος περί σημειολογίας.

    Υπήρξαν δύο φορές που οι κ. Μητσοτάκης και Τσίπρας… συμφώνησαν: Η πρώτη όταν, στη διάρκεια της ομιλίας του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλ. Τσίπρας ένοιωσε την ανάγκη να πιεί λίγο νερό.

    Ο τηλεοπτικός φακός «συνέλαβε» και τον Πρωθυπουργό, ταυτόχρονα, να κάνει το ίδιο. Οι κακιές γλώσσες είπαν ότι τα στόματα «στέγνωσαν» λόγω…πληθωρισμού.

    Η δεύτερη στιγμή, σοβαρή αυτή τη φορά, ήταν όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τη λύπη του για τον αδικοχαμένο Αλ. Νικολαΐδη και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον χειροκρότησε.

    To νομικό γραφείο Καρατζά στο ομολογιακό της ΔΕΠΑ Υποδομών

    Το γραφείο Κατερίνας Καρατζά & Συνεργάτες  είχε αναλάβει νομικός σύμβουλος της Eurobank στην έκδοση του ομολογιακού δανείου των 580 εκατ. ευρώ προς την ΔΕΠΑ Υποδομών.

    Θυμίζουμε ότι Η ΔΕΠΑ Υποδομών  που πρόσφατα έγινε μέλος του Ομίλου Italgas, υπέγραψε ένα νέο Πρόγραμμα ομολογιακού δανείου με τη Eurobank Α.Ε., συνολικού ονομαστικού ποσού έως 580 εκατομμυρίων ευρώ, διαιρούμενο σε 3 δόσεις με λήξη σε έως 5, 7 και 12 έτη, αντίστοιχα.

    Τα κεφάλαια θα διατεθούν  κυρίως για τη χρηματοδότηση των επενδύσεων που προβλέπονται στο σχέδιο ανάπτυξης υποδομών της ΔΕΠΑ Υποδομών και των θυγατρικών της στην Ελλάδα.

    Porsche, μουσικές και όμορφα κορίτσια

    Το σκοτάδι πέφτει!!!

    Οι αθηναϊκές νύχτες είναι και πάλι έτοιμες να «τυλιχθούν» με προβολείς.

    Ήδη στο κέντρο της Αθήνας, το Κολωνάκι,  μεταμορφώνεται με τα νέα hot spots που έχουν δημιουργηθεί αλλά και αυτά που ετοιμάζονται.

    Στα αστραφτερά «μονοπάτια» του Κολωνακίου, μπορεί κάποιος να πάει (εκτός από την κλασική RADKA η το “ετοιμοπόλεμο” ZURBARAN) , στο νέο KIKU το οποίο άνοιξε στην θέση που ήταν παλαιοτέρα το FREUD ORIENTAL.

    Το παλιό central η 14 για τους παλαιοτέρους στην Πλατεία Κολωνακίου, ήδη ετοιμάζεται ο ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ (μετά το Κεφαλάρι και το Ψυχικό) ενώ λίγο παραπάνω ο παλαιός κινηματογράφος EMPASSY θα μεταμορφωθεί σε ένα πολυτελή πολυχώρο διασκέδασης.

    Porsche, μουσικές και όμορφα κορίτσια, λεπτά και elegant, είναι βέβαιο ότι θα “κατακλύσουν” τα νέα super spots στο κέντρο της Αθήνας.

     

    Το θηριώδες ακίνητο στην Λεβίδου

    Δεν είμαι αρχιτέκτονας ούτε πολιτικός μηχανικός αλλά θα θέσω ένα απλό θέμα και οι αρμόδιοι ας μου απαντήσουν.

    Στη Λεβίδου 25 και Μυρσίνης στην Κηφισιά, χτίζεται ένα θηριώδες ακίνητο.

    Ο ιδιοκτήτης δεν έχει αφήσει ούτε ένα μέτρο οικόπεδο μπροστά από το σπίτι.

    Αυτό είναι παράνομο η νόμιμο;

    Έχει σκεφτεί ο ιδιοκτήτης ότι καταστρέφει ολόκληρη την περιοχή;

    H Πολεοδομία το έχει εξετάσει;

    Οι εταιρείες που παίρνουν τα λεφτά

    Έπεσε στα χέρια μου μία λίστα με τις βιομηχανίες που εντάσσονται στον αναπτυξιακό νόμο και διαπίστωσα πως στον τομέα των τροφίμων και στη μεσαία ελληνική βιομηχανία, κάτι κινείται έντονα και σε επίπεδο εξαγωγών αλλά και σε επίπεδο αύξησης των θέσεων εργασίας παρά το υψηλό ενεργειακό κόστος που τους προβληματίζει όλους.

    Εκεί ακριβώς, στο κόστος της ενέργειας είναι που πρέπει να βρεθεί λύση γιατί ο κίνδυνος κατάρρευσης υγιών μεσαίων βιομηχανιών είναι υπαρκτός.

    Από την επεξεργασία φρούτων έως την αρτοβιομηχανία, και τους ξηρούς καρπούς, μικρές και μεγαλύτερες βιομηχανίες καταθέτουν τα επενδυτικά τους σχέδια και βλέπουν το «πράσινο φως» της εκταμίευσης από το Ταμείο Ανάπτυξης.

    Παραδείγματα: στον αναπτυξιακό εντάχθηκε η «Γατίδης ΑΒΕΕ», με το συνολικό και ενισχυόμενο κόστος της επένδυσης να είναι λίγο πάνω από 1,5 εκατομμύριο.

    Το επενδυτικό πλάνο αφορά στην επέκταση δυναμικότητας μονάδας παραγωγής ψωμιού, νωπών ειδών ζαχαροπλαστικής και γλυκισμάτων και η επένδυση θα γίνει στο Δήμο Σερρών

    Στον εξαγωγικό τομέα υπάρχει η επένδυση της «Μανιτάρια Κεχαγιά» που μπήκε στον Αναπτυξιακό με στόχο την επέκταση της δυναμικότητας μονάδας βιομηχανικής παραγωγής μανιταριών, στο Δήμο Κιλκίς.

    Το συνολικό κόστος της επένδυσης έχει εκτιμηθεί περίπου στα 800.000 ευρώ και το συνολικό ενισχυόμενο σχεδόν 700.000 ευρώ.

    Άλλη επένδυση είναι της «Ανατολή Α.Ε.», που εντάχθηκε στο καθεστώς ενίσχυσης της Γενικής Επιχειρηματικότητας μετά και την σχετική απόφαση του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

    Πρόκειται για μονάδα επεξεργασίας φρούτων στο Δήμο Νάουσας.

    Το συνολικό επιλέξιμο και ενισχυόμενο κόστος, είναι στα 1,9 εκατ. ευρώ.

    Παράλληλα, με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας εγκρίθηκε και η ένταξη στον Αναπτυξιακό του επενδυτικού σχεδίου της επιχείρησης «Αδελφοί Μάτη» για μονάδα παραγωγής χαλβάδων στα Τρίκαλα.

    Η επένδυση έχει συνολικό επιλέξιμο και ενισχυόμενο κόστος πάνω από μισό εκατομμύριο.

    Στον Αναπτυξιακό μπήκε και η επιχείρηση «Pencheva Ata Eleonora» που εντάσσεται στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Μικρών Επιχειρήσεων.

    Η επένδυσή της εταιρείας αναφέρεται στη δημιουργία μονάδας παραγωγής παγωτού στον Δήμο Βόλου και το συνολικό, επιλέξιμο και ενισχυόμενο, ποσό εκτιμάται στα 265.000 ευρώ.

    Υπαγωγή, τέλος και για την «Αφοί Δ. Μενεξόπουλοι ΑΒΕΕ» στο καθεστώς ενίσχυσης της Γενικής Επιχειρηματικότητας για επέκταση της δυναμικότητας μονάδας επεξεργασίας ξηρών καρπών, στο Δήμο Δέλτα του Νομού Θεσσαλονίκης.

    Το ύψος του συνολικού επιλέξιμου και ενισχυόμενου κόστους ανέρχεται σχεδόν 600.000 ευρώ.

    Μαθαίνω επίσης πως υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για ένταξη στον αναπτυξιακό νόμο από 30-40 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην τυροκομική αλλά και την επεξεργασία κρεάτων από τον Έβρο μέχρι και την Κρήτη.

    Κουΐζ 1

    Τι θα ανακοινώσει η Ιντρακατ ΙΝΚΑΤ 0,37% 5,42 στις 23 Οκτωβρίου;

    Οι πηγές μου αναφέρουν ότι θα είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό.

    Χρηματιστηριακές πηγές αναφέρουν ότι θα υπάρξει εξαγορά ενώ κάποιοι ισχυρίζονται ότι θα ανακοινωθεί Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου πέριξ των 100 εκατ. ευρώ.

     

    Κουΐζ 2

    Ποιο old money ζευγάρι (παλαιός επιχειρηματίας που…έμεινε χωρίς επιχείρηση -τουλάχιστον στην Ελλάδα- αλλά με πολλά λεφτά) που μένει στο Μονακό το χειμώνα και στην Αθήνα το καλοκαίρι, γιόρτασε στο Παρίσι την επέτειο του γάμου τους;

    Χρυσοκέντητες τουαλέτες VALENTINO , CHANEL και DIOR ήταν στην πρώτη γραμμή της ζήτησης στις αστραφτερές αθηναϊκές boutiques, από τις κυρίες που ήταν καλεσμένες, πριν πετάξουν για την πόλη του φωτός.

    Στοιχηματίζω ότι το σπαγγέτι με μαύρη τρούφα και τόνοι από πανάκριβο χαβιάρι θα εξαφανίστηκαν τις ημέρες του καλέσματος … από την πόλη του Φωτός!!!

    Για όσους έμειναν στην Αθήνα, θα ενημερωθούν για το εκθαμβωτικό δείπνο, τι προηγήθηκε και τι ακολούθησε, τις επόμενες ημέρες…

     

    Aποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.