• The Wiseman

    Το μεγάλο πάρτι της Γιάννας Αγγελοπούλου στις 14 Σεπτεμβρίου και πού θα εργαστεί η Σοφία Μητσοτάκη

    • The Wise Man
    the wise man

    the wise man


    Και το όνομα αυτής «Γιάννα»

    Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινάει η νέα σεζόν για την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη.

    Κατ’ αρχάς, μετά την ανάθεση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη της προεδρίας της Επιτροπής για τον εορτασμό των 200 χρονών από την Ελληνική Επανάσταση,  τώρα η κ. Αγγελοπούλου αναμένει με προσμονή την 14η Σεπτεμβρίου.

    Ο λόγος;

    Μα ο γιος της Παναγιώτης και η καλή του Έλλη Παπαδιαμάντη βαφτίζουν την κορούλα τους. Και το όνομα αυτής Γιάννα.  Μάλιστα την ίδια ημέρα το ζεύγος έχει διοργανώσει ένα μεγάλο πάρτι στην οικία του Θεόδωρου  και της Γιάννας Αγγελοπούλου στο Παλαιό Ψυχικό. Όπως λένε όσοι έχουν λάβει προσκλήσεις το πάρτι θα είναι μυθικό.

    Όπως μαθαίνω, η κ. Αγγελοπούλου πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

    Μάλιστα σε όλους όσοι την ρωτάνε πώς είναι οι σχέσεις της με την κ. Παπαδιαμάντη λέει ότι είναι άριστες.

    Φυσικά το mononews.gr είχε γράψει προ καιρού ότι οι σχέσεις των δυο δεν είναι και οι καλύτερες. Μάλιστα η κ. Αγγελοπούλου έλεγε τότε ότι «αυτή θα μου καταστρέψει το σπίτι».

    Ίσως μετά το δημοσίευμα να βελτιώθηκαν!!!

    Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι η κ. Παπαδιαμάντη είναι ιδιαίτερα μορφωμένη κοπέλα,  καθώς τελείωσε την Νομική Αθηνών,  από τις πρώτες.

    Η Σοφία Μητσοτάκη στην Goldman Sachs

    Είναι πλέον οριστικό. Η μεγάλη κόρη του Κυριάκου και της Μαρέβας Μητσοτάκη αναχωρεί για το Λονδίνο για να εργαστεί στην περίφημη αμερικανική τράπεζα Goldman Sachs.

    H 22χρονη Σοφία Μητσοτάκη τελείωσε προ ολίγων μηνών το πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ.

    Η βίλα του Καραβέλα στην Αντίπαρο

    Θα θυμάστε φυσικά το παλαιό στέλεχος της Siemens Χρήστο Καραβέλα. Τον άνθρωπο που πριν από πολλά χρόνια εξαφανίστηκε από την Ελλάδα, καθώς ήταν μπλεγμένος στο περίφημο σκάνδαλο.

    Όπως λοιπόν είναι γνωστό ο κ. Καραβέλας είχε στην κατοχή του μια πολύ ωραία βίλα στην Αντίπαρο. Τώρα η οικογένεια του την ενοικιάζει με αντίτιμο πολλές χιλιάδες ευρώ.

    Ο επιχειρηματίας της Μυκόνου

    Θα εκπλαγείτε όταν θα σας αποκαλύψουμε ποιος είναι ο… επιχειρηματίας της Μυκόνου που επρόκειτο να ενοικιάσει την βίλα του στους υπαλλήλους της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) που  παρίσταναν του Ισπανούς τουρίστες.

    Οι άνδρες και οι γυναίκες της ΑΑΔΕ μόλις έφτασαν στην βίλα αποκάλυψαν στην μεσίτρια ποιοι πραγματικά είναι.

    Φυσικά η μεσίτρια συνεργάστηκε αμέσως μαζί τους…

    Επίσης θα σας  αποκαλύψουμε ποιοι δημοσιογράφοι «αβάνταραν» τον συγκεκριμένο επιχειρηματία σε αγνοία φυσικά του εκδότη του μέσου που εργάζονται…



    ΣΧΟΛΙΑ