• The Wiseman

    Η ήρεμη δύναμη του γραφείου του κ. Ψάλτη στην Alpha Bank και ποιοι επιχειρηματίες θα επιτεθούν στις τράπεζες

    the wise man

    the wise man


    Η ήρεμη δύναμη του γραφείου Βασίλη Ψάλτη στην Alpha Bank , έτοιμες για όλα οι τράπεζες στις διαθέσεις των Δομαζάκηδων και ποιοι ήταν το πάρτυ του ΣΕΤΕ

    Η ήρεμη δύναμη του γραφείου Ψάλτη

    Ο άνθρωπος από τον οποίο περνούν όλες οι υποθέσεις του διευθύνοντος συμβούλου της Alpha Bank Βασίλη Ψάλτη είναι, όπως μου μεταφέρουν ο διευθυντής του γραφείου του και alter ego Νίκος Καλιτσουνάκης. Ο κρητικός Banker  (από τα Χανιά) είναι ήπιων τόνων, αλλά ιδιαίτερα αυστηρός όποτε χρειαστεί… Η στήλη πληροφορείται ότι χωρίς να δει μια υπόθεση Νίκος είναι δύσκολο να προχωρήσει. Έως πρόσφατα ο Καλιτσουνάκης  ήταν αναπληρωτής διευθυντής του Private & Investment banking της τράπεζας.

    Creta Farms: Απελύθη ο Μάνος αλλά η Δευτέρα κρύβει εκπλήξεις

    Μετά την κατακραυγή απελύθη λένε οι πληροφορίες ο Μάνος Δομαζάκις από την Creta Farms. Ζήτημα που το έθιξε η στήλη τις προηγούμενες ημέρες… Πληροφορούμαι ότι τα αδέλφια θέλουν να “σηκώσουν” έργο στην γενική συνέλευση που θα γίνει την Δευτέρα και να επιτεθούν στις τράπεζες… Η στήλη μαθαίνει ότι οι τραπεζίτες έχουν λάβει τα μέτρα τους και ενήμερη είναι και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς…

    Πλήθος στελεχών και επιχειρηματιών στο by the glass

    Στο μπαράκι που φημίζεται για το κρασί του στο κέντρο της Αθήνας, στο by the glass, βρέθηκαν εχθές το μεσημέρι σε χαλαρή διάθεση ενόψει εορτών καλεσμένοι του ΣΕΤΕ στελέχη τραπεζών και επιχειρηματίες του τουρισμού! Η στήλη είδε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Eurobank Φωκίωνα Καράβια, τον αφεντικό του Costa Navarino Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο αλλά και την δυναμική Χλόη Λασκαρίδη. Ειδικά η Χλόη που τρέχει το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, λένε όσοι την παρακολουθούν από κοντά.

    Μην χάσουμε και την 4η Βιομηχανική Επανάσταση

    Καταπέλτης ήταν χθες στο συνέδριο του ΣΕΒ για την 4η Βιομηχανική Επανάσταση ο Ευάγγελος Μυτιληναίος. «Χάσαμε την 3η, μην χάσουμε και την 4η», είπε. Κάλεσε την κυβέρνηση να υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις και όλες τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να μην χάσουμε το τρένο! Ακούει, κανείς;

    Φταίει ο χαμηλός τζίρος

    Ένα έμπειρο στέλεχος της χρηματιστηριακής αγοράς μετέφερε στην στήλη την άποψη του γιατί το χρηματιστήριο δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι… Φταίει ο χαμηλός τζίρος και οι κλειδωμένες θέσεις που έχουν τα διαφορά funds… Και να θέλουν να μπουν κάποιοι θεσμικοί μακροχρόνιοι επενδυτές δεν μπορούν όλο των παραπάνω… λέει ο φίλος μας.

    Ανάσα ρευστότητας από την συμφωνία Εθνικής- EBRD

    Με 10 εκατ. ευρώ θα ενισχύσει η EBRD την Εθνική Factors. Η συμφωνία είναι ζωτικής σημασίας για πολλές μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις καθώς μέσα από τις γραμμές χρηματοδοτήσεις της factors τραβούν ρευστότητα σε δύσκολες στιγμές.

    Όλο το σύστημα στην Social Doo

    Όλο το σύστημα ήταν προχθές το βράδυ στο κάλεσμα της εταιρίας pr Social Doo . Εκδότες, δημοσιογράφοι και πολλοί επιχειρηματίες και τραπεζίτες. Not bad για την εταιρία που φέτος συμπλήρωσε  τα 10 χρόνια λειτουργίας.  Τα αφεντικά της εταιρίας , οι  κυρίες Σουράνη και Δελλατόλα υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους στο Golf της Γλυφάδας.

     

    the wise man
    the wise man



    ΣΧΟΛΙΑ