• Η αγωνία των εκλογών και ο guru, ποιες μετοχές έχουν τώρα story, οι μυστικές συνομιλίες Εξάρχου, ο Δημοράγκας, η έπαρση και ο Στάλιν, πού επενδύει ο Βύρων Νικολαΐδης και οι φήμες για τον χωρισμό διάσημου επιχειρηματικού ζεύγους

    «Τους μεν κενούς ασκούς η πνοή διίστησι, τους δ’ ανοήτους, το οίημα», έλεγε ο αρχαίος φιλόσοφος Σωκράτης.

    image

    Οι εκλογές και ο guru

    Ενώ έχουμε μπει για τα καλά στην τελική ευθεία για τις εκλογές, άπαντες προσπαθούν να μαντέψουν την πορεία της αγοράς και ειδικώς κάποιων μετοχών.

    Μάντεις δεν υπάρχουν, ενώ όπως έχετε διαβάσει πολλοί γκουρού των αγορών αναθεωρούν τις απόψεις τους.

    Όπως για παράδειγμα ο Μάικλ Μπέρι, ο διαχειριστής hedge-fund της Scion Asset Management που προέβλεψε την κρίση του 2008  και έγινε διάσημος από το βιβλίο του Μάικλ Λιούις «το μεγάλο σορτάρισμα», παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος,  όταν πριν δύο μήνες προέτρεψε τους επενδυτές να πουλήσουν μετοχές.

    Έκανα λάθος που σας είπα “πουλήστε”», σημείωσε σε μια λιτή ανάρτηση στο twitter ο Μάικλ Μπέρι, την προηγούμενη εβδομάδα.

    Ολοκληρώνοντας τη «στροφή» του, σε επόμενη ανάρτησή του ο Μπέρι έδωσε συγχαρητήρια στους επενδυτές που επέλεξαν να αγοράσουν όταν οι μετοχές πραγματοποιούσαν βουτιά.

    Η Πειραιώς, η Mytilineos, η ΤΕΝΕΡΓ και η Ιντρακάτ

    Πάμε όμως στα δικά μας, προσπαθώντας να σας ενημερώσουμε μόνο για τα γεγονότα που έχουν μπροστά τους οι εισηγμένες εταιρείες.

    Η Τράπεζα Πειραιώς, που σήμερα έχει κεφαλαιοποίηση 2,5 δισ. ευρώ, δίνει την δική της μάχη να ενταχθεί στον δείκτη Morgan Stanley Capital International Greece.

    Η εισαγωγή στον δείκτη είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει την μετοχή σε άλλα επίπεδα καθώς θα τοποθετηθούν διαφορετικής ποιότητας κεφάλαια.

    Οι ημερομηνίες που ο γνωστός οίκος θα εξετάσει την Πειραιώς είναι μεταξύ 18 έως 28 Απριλίου.

    Η τιμή της μετοχής πρέπει να βρίσκεται πέριξ των 2 ευρώ δηλαδή στα επίπεδα που έκλεισε την Παρασκευή.

    Στην Mytilineos σε λίγες ημέρες θα συγκλεισθεί η έκτακτη γενική συνέλευση η οποία θα αποφασίσει την ανανέωση του buyback (επαναγορά ιδίων μετοχών) έως και στα 40 ευρώ ανά μετοχή.

    Ήδη η μετοχή μετά το ράλι των τελευταίων συνεδριάσεων βρίσκεται στα 26,20 ευρώ.

    Επίσης και στην Τέρνα Ενεργειακή έχουμε στόρι καθώς επίκειται η συμφωνία της First Sentier με την Εθνική Τράπεζα και τις άλλες 3 συστημικές τράπεζες, για την χρηματοδότηση του deal εξαγοράς της.

    Η Εθνική τράπεζα έχει τον κυρίαρχο ρόλο στην χρηματοδοτική συμφωνία.

     

    Οι μυστικές συνομιλίες Εξάρχου και ο επίμονος πωλητής της Ιντρακάτ

    Η πιο hot εταιρεία των τελευταίων ημερών είναι αναμφισβήτητα η Ιντρακάτ, αν και η μετοχή δεν φαίνεται να ξεφεύγει από τα στενά όρια του 1,55 έως 1,65 ευρώ.

    Αιτία ήταν ότι την προηγουμένη εβδομάδα υπήρξε πωλητής (νυν μικρομέτοχος) ο οποίος πίεσε την μετοχή, καθώς «έβγαλε» στην αγορά περίπου 1 εκατ. μετοχές, ίσως και παραπάνω.

    Προφανώς προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το καλό νέο της εξαγοράς της ΑΚΤΩΡ.

    Επίσης δεν ξέρω εάν “ήταν και χτύπημα κάτω από την μέση για την μετοχή όπως αφήνουν να εννοηθεί στελέχη της αγοράς.

    Όμως το γεγονός αυτό, δεν άφησε την μετοχή να κινηθεί σε υψηλότερα επίπεδα.

    Είναι δεδομένο ότι η αγορά δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει το μέγεθος της νέας Ιντρακάτ που σήμερα έχει κεφαλαιοποίηση 255,2 εκατ. ευρώ.

    Μετα την εξαγορά της ΑΚΤΩΡ η Ιντρακάτ μετατρέπεται σε μια εταιρεία με πολύ υψηλό ανεκτέλεστο και μια πολλά υποσχόμενη εταιρεία.

    Όπως πληροφορούμαι σε λίγες ημέρες ο επικεφαλής της Ιντρακάτ  Αλέξανδρος Εξάρχου θα ενημερώσει τους δημοσιογράφους για την δομή του deal με την Ελλάκτωρ.

    Επίσης ο Εξάρχου, συνομιλεί με διακριτικότητα, μεταξύ άλλων, με τα αφεντικά της EUROXX (Πολίτης, Τζιάνο) και με μία δεύτερη εταιρεία, προκειμένου να διοργανώσουν roadshow στο εξωτερικό.

    Η προσέλκυση ξένων θεσμικών είναι, όπως γνωρίζετε, το κυρίαρχο στοιχείο, για μια εισηγμένη εταιρεία αυτού του επιπέδου.

    Φυσικά θέλει προσοχή για την ποιότητα των κεφαλαίων.

    Γιατί υπάρχουν θεσμικοί που άλλα υπόσχονται και άλλα κάνουν.

    Και  στην πρώτη ευκαιρία «χώνουν» τα χαρτιά στην αγορά.

     

    Ιδιοκτήτης εισηγμένης: «Είστε μ@λ@κες»

    Στο παρελθόν έχει διαπιστωθεί ότι ξένοι θεσμικοί αγόρασαν μετοχές (ο wiseman γνωρίζει όλο το παρασκήνιο και φυσικά όλα τα ονόματα) με την υπόσχεση να τις κρατήσουν για κανένα χρόνο.

    Μόλις η μετοχή ανέβηκε 5-6% τις «έχωσαν» στην αγορά, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης της εισηγμένης να γίνει έξαλλος.

    Στο τηλέφωνο οι φωνές ακούστηκαν από το Μαρούσι, όπου βρίσκεται η έδρα της εισηγμένης, σε όλη την Αθήνα.

    «Είστε τελείως μ@λ@κες» ήταν μια από τις ατάκες που ακούστηκαν.

    Φυσικά ήταν δικαίωμα του θεσμικού να πουλήσει και για αυτόν τον λόγο οι φωνές του ιδιοκτήτη σε αυτούς που του τον πρότειναν,  ήταν μυθικές.

    Φυσικά σήμερα η τιμή της μετοχής, που σας αναφέρω, είναι σε πολύ υψηλότερα επίπεδα, σχεδόν 50% πάνω από τότε που πούλησε ο θεσμικός.

    Νέα Συνάντηση Σταϊκούρα  με Τραπεζίτες για δανειολήπτες

    Oσο πλησιάζουν οι εκλογές τόσο αυξάνεται  η πίεση στην Κυβέρνηση να λάβει κάποια μέτρα προκειμένου να ανακουφίσει τους δανειολήπτες, οι οποίοι έχουν υποστεί πραγματικό σοκ από την αλματώδη αύξηση των επιτοκίων.

    Ετσι μαθαίνω ότι εντός της εβδομάδας ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας θα συναντηθεί εκ νέου με τους επικεφαλής των τεσσάρων συστημικών τραπεζών (Παύλος Μυλωνάς της Εθνικής, Χρήστος Μεγάλου της Πειραιώς, Φωκίων Καραβίας της Eurobank και Βασίλης Ψάλτης της Αlpha Bank) για το επίμαχο θέμα.

    Βέβαια είναι γεγονός ότι στην προκειμένη περίπτωση οι τραπεζίτες δεν μπορούν να κάνουν και πολλά πράγματα μία που η άνοδος στο κόστος δανεισμού είναι εισαγόμενη και οφείλεται στις αποφάσεις της ΕΚΤ.

    Θα μου πείτε όμως και εκεί που μπορούσαν να κάνουν κάτι, και αναφέρομαι στα επιτόκια καταθέσεων, τα στοιχεία του διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα δείχνουν ότι όχι μόνο δεν έκαναν τίποτε, αλλά πήγαν κόντρα σε αυτά που είχε ζητήσει ο υπουργός Οικονομικών.

    Αν θυμάστε μαζί με τα «μπινελίκια» ο υπουργός Οικονομικών είχε ζητήσει από τους τραπεζίτες να δώσουν κάτι παραπάνω στα επιτόκια καταθέσεων.

    Oμως ακόμη και το Φεβρουάριο, τα στοιχεία της ΤτΕ έδειξαν ότι τα επιτόκια χορηγήσεων αυξήθηκαν πολύ περισσότερο σε σχέση με των καταθέσεων, με αποτέλεσμα η μεταξύ τους ψαλίδα να ανοίξει ακόμη περισσότερο, και συγκεκριμένα στο 5,36%, από 4,9% που ήταν στις αρχές του χρόνου.

    Συναίνεση Μητσοτάκη – Τσίπρα για Πανελλαδικές

    Μαθαίνω ότι η διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων φέρνει κοντά το πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

    Με δεδομένο ότι οι πρώτες εκλογές θα διεξαχθούν στις 21 Μάϊου και την διακηρυγμένη θέση του πρωθυπουργού να πάμε σε δεύτερες, είναι αναπόφευκτό η διεξαγωγή των Πανελλαδικών εξετάσεων, οι οποίες ξεκινούν την 1η Ιουνίου,  να συμπέσει στο μεσοδιάστημα των δύο εκλογικών αναμετρήσεων.

    Στο διάστημα αυτό την ευθύνη για τη διακυβέρνηση της χώρας θα αναλάβει σύμφωνα με το Σύνταγμα Υπηρεσιακή Κυβέρνηση.

    Βέβαια έχει συμβεί στο παρελθόν οι Πανελλαδικές να γίνουν με υπηρεσιακό υπουργό Παιδείας επί Κυβερνήσεως του Παναγιώτη Πικραμμένου το 2012.

    Όπως αντιλαμβάνεστε υπό αυτές τις συνθήκες ο κίνδυνος να στραβώσει κάτι, είναι αρκετά μεγάλος.

    Για το λόγο αυτό έμαθα ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος Κυρiάκος πρότεινε στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, να αναλάβει η υπηρεσιακή υπουργός Παιδείας, η νυν υπουργός, Νίκη Κεραμέως.

    Αν ο πληροφοριοδότης μου τα μετέφερε ορθώς, υπήρξε καταρχήν συμφωνία στο πρόσωπο της κυρίας Κεραμέως, μια που ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να πνέει μένεα κατά της υπουργού  για την ελάχιστη βάση εισαγωγής στα Πανεπιστήμια, αναγνωρίζει ωστόσο ότι στη διεξαγωγή των Πανελλαδικών τα πήγε καλά.

    Φωτογραφικός διαγωνισμός για ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας

    Μαγειρέματα για τα μάτια του γιου ενός αρκετά υψηλόβαθμου στελέχους της ΥΠΑ (Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας)  μαθαίνω ότι γίνονται μέσω του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου ανάπτυξης και επενδύσεων.

    Για να γίνω πιο σαφής, πηγές μου μου είπαν πως βάσει ενός άρθρου του νομοσχεδίου επιτρέπεται η πρόσληψη 35 επιλαχόντων για ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας από τη μία προκήρυξη του ΑΣΕΠ, η οποία βγήκε το 2015.

    Όμως έκτοτε έχουν περάσει αρκετά χρόνια με αποτέλεσμα κάποιοι επιλαχόντες να έχουν ξεπεράσει ο όριο ηλικίας.

    Άνθρωποι στην ΥΠΑ αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο να προσληφθεί προσωπικό που είναι πλέον 38 χρονών και ξεπερνάει το όριο ηλικίας που είναι τα 30 έτη δεν κατάφεραν να δώσουν μία πειστική απάντηση.

    Όσοι πάντως έχουν μελετήσει τον πίνακα επιλαχόντων της συγκεκριμένης απόφασης έχουν ήδη βρει την απάντηση, καθώς στη 33η θέση με συνολική βαθμολογία 77,5 φιγουράρει ο γιος του αρκετά υψηλόβαθμου στελέχους της Υπηρεσίας.

    Μερικοί μπορεί να είναι κακεντρεχείς και να υποθέσουν ότι πρόκειται για φωτογραφική διάταξη για να βολευτεί ο εκλεκτός κάποιου υπουργού.

    ‘Ίσως πρόκειται για σατανική σύμπτωση.

    Πώς o Χρήστος Ιωάννου, με δύο κινήσεις, βάζει στα ταμεία της AVAX 88 εκατ. ευρώ

    Περίπου 88 εκατ. ευρώ μαθαίνω πως βάζει στα ταμεία του ο Όμιλος ΑΒΑΞ, καθώς έχει λάβει προκαταβολές για δύο μεγάλα έργα.

    Πρόκειται για τη γραμμή 4 του μετρό Αθήνας, την οποία ήδη κατασκευάζει και το Μπράλος-Άμφισσα το οποίο υπέγραψε στα μέσα Φεβρουαρίου.

    Ο Όμιλος υπό τον Χρήστο Ιωάννου, με αυτό τον τρόπο αποκτά σημαντική ρευστότητα καθώς πήρε το τελικό ΟΚ από του υπουργείο υποδομών και μεταφορών για να λάβει μία έντοκη προκαταβολή 30 εκατ. Ευρώ για τη εκκίνηση του Μπράλος-Άμφισσα,

    Να σας θυμίσω ότι αρχικός μειοδότης ήταν η κοινοπραξία ΤΕΚΑΛ-Interkat-CmC Di Ravenna, αλλά το υπουργείο είχε δεύτερες σκέψεις σχετικά με τη χρηματοδοτική ικανότητα της CmC Di Ravenna με αποτέλεσμα το σχήμα να κηρυχθεί έκπτωτο και το έργο να πέσει σε αυτόν που έδωσε τη δεύτερη καλύτερη προσφορά. Δηλαδή την ΑΒΑΞ.

    Εκτός, όμως, από το παραπάνω ποσό, η ΑΒΑΞ μαζί με τις Alstom και Ghella έχουν λάβει πρόσφατα επιπλέον 57 εκατ. Ευρω για τη Γραμμή 4 του Μετρό Αθήνας μέσω της ρήτρας για την έγκαιρη υλοποίηση των έργων που έχουν πληγεί από το αυξημένο κόστος κατασκευής.

    Βέβαια, το ποσό, αυτό ωστόσο θα πρέπει να επιστραφεί εάν υπάρξουν καθυστερήσεις στις προθεσμίες παράδοσης του έργου με ευθύνη του αναδόχου. Στην προκειμένη περίπτωση η Γραμμή 4 θα πρέπει να έχει παραδοθεί εντός του 2029, αλλά υπάρχουν ήδη μερικά ζητήματα που ενδέχεται να οδηγήσουν σε παρατάσεις και μένει να φανεί αν υπεύθυνος για αυτές θα είναι η Αττικό Μετρό (αναθέτουσα αρχή) ή η ΑΒΑΞ (ανάδοχος).

    Καψώνι στη Thales από τους μηχανικούς της ΥΠΑ

    Τη ζωή δύσκολη στη γαλλική εταιρεία Thales που έχει φέρει στη χώρα μας τις φρεγάτες Belharra μαθαίνω πως κάνουν οι μηχανικοί της ΥΠΑ, καθώς έχουν προχωρήσει σε μία λευκή απεργία.

    Από ό,τι ακούω η εταιρεία έχει αναλάβει με απ’ευθείας ανάθεση έργου που αφορά σε επτά ραντάρ της ΥΠΑ και το σύστημα για τα δεδομένα που προκύπτουν από αυτά (DPS) για το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 75 εκατ. Ευρώ.

    Ωστόσο, για να πέσουν οι υπογραφές πρέπει να δώσουν το ΟΚ οι μηχανικοί της ΥΠΑ, οι οποίοι αρνούνται πεισματικά καθώς ναι μεν εκτελούν τα καθήκοντά τους αλλά απέχουν από τις ομάδες εργασίας και τις επιτροπές που εγκρίνουν τις συμβάσεις της ΥΠΑ.

    Μαθαίνω, μάλιστα, πως η ηγεσία του υπουργείου υποδομών και μεταφορών συναντήθηκε προχθές μαζί τους και δέχθηκε σχεδόν όλα τους τα αιτήματα περί νέων προσλήψεων και ηλικιακού ορίου, με στόχο να σταματήσει η «λευκή απεργία».

    Πού επενδύει ο Βύρων Νικολαΐδης της Peoplecert 

    Για τα σχέδια του Βύρωνα Νικολαΐδη αναφορικά με την εισαγωγή της startup Peoplecert στη Wall Street με  παράλληλη διαπραγμάτευση στην Ελλάδα, όλο και κάτι θα έχει πάρει το μάτι σας.

    O Wiseman θα σας ενημερώσει για τις επενδυτικές επιλογές που εξετάζει ο επιτυχημένος επιχειρηματίας.

    Όπως λέει ο ίδιος, ένας από τους ειδικούς περί των επενδύσεων όταν τον ρώτησε που συμφέρει να επενδύσει στην Ελλάδα, του έδωσε τρείς εναλλακτικές τοποθετήσεις.

    Πρώτον σε ομόλογο TIER 2 της Τράπεζας Πειραιώς το οποίο σήμερα προσφέρει απόδοση 11%.

    Δεύτερον σε ακίνητο σε κάποιο από τους λίγους (ευτυχώς) νέους ουρανοξύστες που χτίζονται.

    Με δεδομένο ότι δεν θα φτιαχτούν πολλά τέτοια ακίνητα, οι τιμές των διαμερισμάτων θα αυξηθούν πολύ γρήγορα.

    Ο ίδιος ο κ. Νικολαΐδης ήδη έχει αγοράσει έναν όροφο στον Πύργο του Πειραιά και  ένα διαμέρισμα στο Marina Tower στο Ελληνικό.

    Τρίτη εναλλακτική επενδυτική επιλογή είναι η μετοχή της Mytilineos.

    Σύμφωνα με τον ίδιο η εταιρεία διαθέτει αξιόπιστο μανατζμαντ και η κεφαλαιοποίηση του για να μπει στο ftse100 του Λονδίνου που σχεδιάζει θα πρέπει να φτάσει τα 4,2 δισ.

    Σήμερα είναι στα 3,2 δισ οπότε έχει περιθώρια αποδόσεων…

    Ο Δημοράγκας, η έπαρση του ανδρός και ο Στάλιν

    «Τους μεν κενούς ασκούς η πνοή διίστησι, τους δ’ ανοήτους, το οίημα», έλεγε ο αρχαίος φιλόσοφος Σωκράτης.

    Δεν ξέρω πως μου ήλθε στην μνήμη αυτή η ρήση, το Σάββατο το πρωί όταν θυμήθηκα να ψάξω και να ρωτήσω για τον Βάϊο Δημοράγκα, ένα πρόσωπο που ομολογουμένως δεν με είχε απασχολήσει ποτέ.

    Μάλιστα, δεν γνώριζα καν την ύπαρξη του ανδρός.

    Ο Δημοράγκας για να ξέρετε είναι υπάλληλος μιας εταιρείας μετρήσεων της NIELSENIQ, η οποία είναι πολυεθνική.

    Θα μου πείτε γιατί ασχολήθηκα με τον Δημοράγκα.

    Με εντολή του, το mononews.gr αποκλείστηκε από κάποια ενημέρωση που έκανε σε άλλους δημοσιογράφους.

    Τακτικές δηλαδή που γινόντουσαν είτε επι χούντας στην Ελλάδα είτε στην Σοβιετική Ένωση, επι Στάλιν.

    Ευτυχώς η Ελλάδα έχει δημοκρατία από το 1974 , αλλά φαίνεται  ότι ο Δημοράγκας και το επιτελείο του το αγνοούν.

    Αναρωτήθηκα λοιπόν το Σάββατο το πρωί, “ποιος είναι αυτός ο υπαλληλίσκος μιας πολυεθνικής που σαν άλλος δικτάτορας αποφασίζει και διατάσσει ποια media θα ενημερώσει”.

    Αφού λοιπόν έκανα 1-2 τηλεφωνήματα σε μεγαλοπελάτες του, ένας από αυτούς μου τον παρομοίασε «ως υπαλληλίσκο της πολυεθνικής» και μου είπε μερικά πράγματα για το βιογραφικό του.

    Ο Δημοράγκας λοιπόν από το 2012 έως το 2014 βρισκόταν στην Nielsen Βουλγαρίας όπου άσκησε τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή μέχρι το 2014.

    Το 2017 ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ουκρανίας και Λευκορωσίας, θέση που κατείχε έως το 2020.

    Το 2020 ήλθε στην Αθήνα  και έχει την ευθύνη της NielsenIQ Ελλάδος και Βουλγαρίας.

    Χμχμχ, είπα από μέσα μου.

    Τώρα εξηγούνται όλα.

    Η Σοβιετική Ενωση (τότε που Λευκορωσία και Ουκρανία ήταν επαρχίες της) και η Βουλγαρία, ήταν μερικές από τις χώρες που συγκροτούσαν το περίφημο ανατολικό μπλοκ γνωστό και ως Κομμουνιστικό Μπλοκ.

    Το οποίο δημιούργησε ο σοβιετικός ηγέτης Ιωσήφ Στάλιν.

    Εάν ο Δημοράγκας είναι λάτρης των τακτικών του Στάλιν και του κομμουνιστικού μπλοκ,  αυτό μένει να μας το πει ο ίδιος.

    Και καλό θα ήταν να μας ενημερώσει για να το ξέρουμε εμείς και κυρίως οι πελάτες του που τον πληρώνουν αδρά.

    Δεν είναι κακό.

    Τώρα, για μια «απίθανη» υφιστάμενη του Δημοράγκα, η οποία παίρνει τηλέφωνα και απειλεί θα επανέλθουμε αύριο.

    Εκτός εάν άπαντες στην NeilsenIQ θεωρούν ότι η Ελλάδα πρέπει να δημιουργηθούν γκουλάγκ, στα οποία πρέπει να στέλνονται οι δημοσιογράφοι, που δεν προσκυνάνε  τον απίθανο αυτόν «υπαλληλίσκο της πολυεθνικής» όπως τον ονομάζουν κάποιοι πελάτες του.

    Πάντως εγώ εάν ήμουν πελάτης του Δημοράγκα, μετά από αυτές τις τακτικές, θα το ξανασκεφτόμουν σοβαρά.

    Κατά την άποψη πάντως  πολλών CEOs του λιανεμπορίου, οι  οποίοι φυσικά διάβασαν τον wiseman  την Παρασκευή που αναδείξαμε, για πρώτη φορά το θέμα, θεωρούν ότι “γενικά μια πολυεθνική θα έπρεπε να ντρέπεται για τις επιλογές προσώπων που εφαρμόζουν τις τακτικές του “υπαλληλίσκου” και της υφισταμένης του”.

    Βάιος Δημοράγκας. Ο υπάλληλος της πολυεθνικής, που επιλέγει, ως άλλος δικτάτορας, ποιους θα ενημερώσει.

    QUIZ

    Ποια κυρία της κοσμικής Αθήνας, ιδιαίτερα όμορφη, με διάσημο ονοματεπώνυμο και πατέρα επιχειρηματία που γνωρίζει άριστα τις πολιτικές εξελίξεις καθώς θεωρείται guru και μάλιστα παλαιότερα είχε χρηματίσει και μέλος κυβερνητικού σχήματος, εθεάθη το Σάββατο το βράδυ στον  Αντώνη Ρέμο, μόνη της;

    Και όταν λέμε μονή της εννοούμε άνευ συζύγου.

    Θα μου πείτε περίεργο είναι αυτό.

    Προφανώς και όχι.

    Όμως πηγή μου, που ήταν το ίδιο βράδυ σε άλλο τραπέζι από αυτό της λαμπερής κυρίας, με ενημέρωσε ότι του ψιθύρισαν ότι το διάσημο ζευγάρι βρίσκεται στα χωρίσματα.

    Να σας ενημερώσω ότι ο σύζυγος προσφάτως αντιμετωπίζει προβλήματα επαγγελματικής φύσεως και θεωρείται σίγουρο ότι θα προσφύγει στα Αγγλικά δικαστήρια για να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του.

    Εάν οι ψίθυροι , περί του χωρισμού επιβεβαιωθούν, θα είναι πραγματικά το γεγονός της χρονιάς.

    Aποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

    Ως εκ τούτου, το mononews.gr δεν φέρει καμία ευθύνη εάν οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιηθούν για την αγορά η πώληση κινητών αξιών.