ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Μετά το τέλος Απριλίου δεν υπάρχει δικαιολογία, δεν θα υπάρξει άλλη παράταση», τόνισε ο υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης με αφορμή τη διασύνδεση ταμειακών μηχανών – POS
Για την παράταση στη διασύνδεση POS – Ταμειακών Μηχανών, ο κ. Θεοχάρης μιλώντας στο ΣΚΑΙ τόνισε: «Έχουμε ξεπεράσει το 90%, οι αναβαθμίσεις των POS συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς και τις επόμενες ημέρες θα έχουν ολοκληρωθεί. Είτε θα πρέπει μέσα στον Μάρτιο να έχουν διασυνδεθεί είτε να έχουν κλείσει ραντεβού με τον ειδικό και αυτό θα το δηλώσουν σε ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ από τις 15 Μαρτίου και μετά ώστε να είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι επαγγελματίες έχουν μέσα στον Απρίλιο το ραντεβού για τη διασύνδεση».
Μετά το τέλος Απριλίου δεν υπάρχει δικαιολογία. Υπάρχουν τώρα πια μηχανήματα που δεν χρειάζονται διασύνδεση. Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία μέρα, δεν θα υπάρξει άλλη παράταση.
Διαβάστε επίσης
Χρηματιστήριο Αθηνών: Στις κορυφές της παγκόσμιας κατάταξης των αγορών το α΄ 2μηνο 2024
Δόμνα Μιχαηλίδου: Όλοι θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα υγείας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Moody’s: «Καμπανάκι» για τη συμφωνία Meta – BlackRock ύψους 14 δισ. δολαρίων – Ο κίνδυνος υποβάθμισης
- Apple: Eγκαινιάζει πρόγραμμα leasing για iPhone από $17,99/μήνα σε συνεργασία με την Klarna
- Ζελένσκι: Έφτασε στο Λευκό Οίκο για την συνάντηση με τον Τραμπ – Στόχος η υποστήριξη των ΗΠΑ
- Wall Street: Βαθαίνουν οι απώλειες στον Nasdaq με «βαρίδι» τα τσιπ – Τα εταιρικά αποτελέσματα στηρίζουν τον Dow Jones
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.