• Οικονομία

    Σταϊκούρας: Παρουσίαση της Στρατηγικής για την Ενίσχυση της Κεφαλαιαγοράς στην Ελλάδα

    Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας

    Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας


    Τη Στρατηγική για την Ενίσχυση της Κεφαλαιαγοράς στην Ελλάδα θα παρουσιάσουν αύριο το Υπουργείο Οικονομικών και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD).

    Στην εκδήλωση, η οποία θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Electra Palace Athens από τις 09.30, θα απευθύνουν εναρκτήριους χαιρετισμούς ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, η Διευθύντρια και Επικεφαλής της EBRD για την Ελλάδα και την Κύπρο κα. Andreea Moraru και ο Γενικός Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Στήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Mario Nava.

    Στη συνέχεια, εκπρόσωποι του Υπουργείου Οικονομικών, της EBRD και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μαζί με τους εκπροσώπους της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, της Τράπεζας της Ελλάδος, του Χρηματιστηρίου Αθηνών, της Επιτροπής Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων και του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) θα παρουσιάσουν τις πρωτοβουλίες που σχεδιάζονται προς υλοποίηση.

    Το έργο είναι θεμελιώδους σημασίας για την ανάπτυξη της κεφαλαιαγοράς στην Ελλάδα και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω του Προγράμματος Στήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων.

    Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα https://el.nsscm.gr/, μέσω της οποίας παρέχεται επίσης δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης.

    Διαβάστε επίσης:

    Υπερταμείο: Η Γιώτα Κρεμμυδά νέο μέλος του ΔΣ και της Επιτροπής Ελέγχου

    Στα “σκαριά” αναθεώρηση των στόχων για ανάπτυξη και έλλειμμα – Οι τελευταίες κινήσεις του Υπουργείου Οικονομικών



    ΣΧΟΛΙΑ