ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη λίστα με τα 123 προϊόντα που έχουν ενταχθεί ως τώρα στην πρωτοβουλία μείωσης τιμών από 6% ως 15% έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Ανάπτυξης.
Στη λίστα περιλαμβάνονται προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, τρόφιμα και καθαριστικά από εταιρίες όπως η Colgate Palmolive, η Ελαϊς – Unilever, η Procter & Gamble, η Γιώτης, η Mινέρβα και η ΕΛΓΕΚΑ.
Μεταξύ των προϊόντων που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία βρίσκει κανείς συσκευασία ελαιόλαδου, σάλτσες, οδοντόκρεμες, αλεύρι, χυμούς ντομάτας και Pampers.
Η μείωση στις τιμές προέκυψε μετά από πρόσκληση της της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου προς το σύνολο των προμηθευτών τροφίμων και επωνύμων καταναλωτικών προϊόντων καθώς και του οργανωμένου λιανεμπορίου (Σούπερ-Μάρκετ) της χώρας.

Τόσο οι προμηθευτές όσο και το οργανωμένο λιανεμπόριο ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση, ενώ σταδιακά περισσότεροι από 600 κωδικοί προϊόντων διαφόρων προμηθευτών μελών του ΣΕΒΤ, του ΕΣΒΕΠ αλλά και άλλων προμηθευτών θα συμμετέχουν στην πρωτοβουλία.
Διαβάστε επίσης:
ΑΑΔΕ: Νέα Τελωνειακά Ελεγκτικά Κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Goldman Sachs για Ελληνικές τράπεζες: Χαμηλώνει ο πήχης στις τιμές στόχους
Στεγαστική κρίση: Παλιά εργοστάσια μετατρέπονται σε κοινωνικές κατοικίες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Βαρύ sell off για τις τεχνολογικές μετοχές – Στο -2% ο Nasdaq λίγο πριν το κλείσιμο
- ΗΠΑ: Συνάντηση Τραμπ με τον πρόεδρο της Κολομβίας Γκουστάβο Πέτρο
- Σαμαράς: Συνεχίζει την κριτική στον Μητσοτάκη, χωρίς να ανοίγει τα χαρτιά του για νέο κόμμα
- Δόμνα Μιχαηλίδου: «Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της ευρωπαϊκής προσπάθειας για προσιτή στέγη»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.