ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ελλάδα εξετάζει την έκδοση δύο ομολόγων μέχρι τα τέλη του έτους με στόχο την άντληση περίπου 4 δισ. αναφέρει το Reuters το οποίο επικαλείται δύο αξιωματούχους.
Η χώρα έχει ήδη δανειστεί 8 δισ. ευρώ με την έκδοση 30ετους ομολόγου τον Μάρτιο, 10ετους τον Ιανουάριο και μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης στις αρχές του έτους.
Το υπουργείο Οικονομικών είχε πει ότι θα δανειστεί 8-12 δισ. ευρώ φέτος μέσω έκδοσης νέων ομολόγων.
Διαβάστε ακόμα:
Τεράστια συμμετοχή για το 30ετές ομόλογο – Στα 26 δισ. ευρώ οι προσφορές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιατί Πιερρακάκης και Στουρνάρας επιμένουν στην Ένωση Αποταμιεύσεων και Επενδύσεων
- Château Margaux: Ο Έλληνας από την Πάτρα, το μυθικό κρασί και μια φιάλη που πουλήθηκε για 7.200 ευρώ
- Εργολάβοι: Αναθεώρηση τιμών και εξάμηνη παράταση ζητούν για να μην παγώσουν τα δημόσια έργα
- ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Δια χειρός Παπασταύρου η σούπερ υπερκάλυψη, πόσες μετοχές θα πάρουν παλαιοί και νέοι μέτοχοι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.