ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην επανέκδοση πενταετούς ομολόγου 3,875%, λήξεως 12 Μαρτίου 2029, προχώρησε σήμερα το Ελληνικό Δημόσιο, μέσω του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) αντλώντας το ποσό των 250 εκατομμυρίων ευρώ.
Όπως ανακοινώθηκε, η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε μέσω των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς (Primary Dealers). Οι συνολικές προσφορές ανήλθαν σε 939 εκατ. Ευρώ, με υπερκάλυψη 3,76 φορές, η απόδοση διαμορφώθηκε σε 2,38%, από 3,11% στη δημοπρασία Σεπτεμβρίου και η ημερομηνία διακανονισμού είναι η Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024.
Διαβάστε επίσης:
Aλεξάνδρα Νίκα: Η εγκυμονούσα σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Ηρώδειο, με Chanel μπαλαρίνες των 1.100 δολαρίων
Salmon Eye: Tο βραβευμένο με Michelin εστιατόριο Iris στο Hardangerfjord της Νορβηγίας
Hellenic Spirit: Εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο γκαράζ που κατασβέστηκε αμέσως
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έμπορος πλήρωσε πρόστιμο 1.000 ευρώ για ένα μαγνητάκι… αξίας 2 ευρώ! – Γιατί απορρίφθηκε η προσφυγή στη ΔΕΔ
- Χρηματιστήριο: Ποιοι ξένοι έκαναν trading σε τράπεζες, Credia και Allwyn, ο ενεργός ρόλος της HSBC
- FIX Residences: DIMAND και Foster + Partners μεταμορφώνουν την ιστορική ζυθοποιία της Θεσσαλονίκης
- Τράπεζες: Πού βλέπουν το νέο περιθώριο ανόδου UBS, Morgan Stanley και HSBC
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.