• Οικονομία

    Ο Κωνσταντίνος Ζήκος νέος αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ

    • Έφη Καραγεώργου


    Τον κ. Κωνσταντίνο Ζήκο, νομικό, επέλεξε για αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ , ο κ. Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού.

    Ο κ. Ζήκος γνωρίζει καλά τον ελληνικό τουρισμό, τον οποίο υπηρέτησε ως νομικός σύμβουλος του ΕΟΤ επί μία 6ετία την περίοδο 2009- 2014. Χάρη στην πολύπλευρη και πλούσια εμπειρία του στην δημόσια διοίκηση, χαίρει μεγάλης εκτίμησης στον τουριστικό χώρο από επιχειρηματίες και απ΄το σύνολο των θεσμικών του φορέων, καθώς αναγνωρίζουν ότι έχει σοβαρή γνώση και άποψη του χώρου.

    Στον δημόσιο τομέα ξεκίνησε το 2009 ως νομικός συνεργάτης υφυπουργού Τουρισμού και για 6 συνεχή έτη ανέλαβε υψηλές θέσεις ευθύνης στον ΕΟΤ, καθώς διατηρήθηκε στη θέση του, παρά τις αλλαγές σε επίπεδο πολιτικών προϊσταμένων. Διατέλεσε μεταξύ άλλων Πρόεδρος και αν. Γεν. Γραμματέας ΕΟΤ, συνεργάτης στο ΞΕΕ , νομικός συνεργάτης Υπουργών Τουρισμού, Δήμων κ.α.

    Τα τελευταία χρόνια ο κ. Ζήκος δραστηριοποιήθηκε στον ιδιωτικό τομέα και κατέχει ηγετική θέση στην εταιρεία HOTEL BRAIN, η οποία κατόρθωσε να παρουσιάσει εξαιρετική ανάπτυξη και εξέλιξη αποτελώντας πλέον τον Όμιλο που διαχειρίζεται και εκμεταλλεύεται τον μεγαλύτερο σε αριθμό ξενοδοχείων στην Ελλάδα.



    ΣΧΟΛΙΑ