• Οικονομία

    Λοταρία αποδείξεων: Δείτε με ένα κλικ αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ

    • NewsRoom
    αποδείξεις


    Αναρτήθηκαν χθες στη σελίδα της ΑΑΔΕ οι λίστες που κληρώθηκαν από τη λοταρία αποδείξεων για τις αγορές των καταναλωτών με κάρτα τον Δεκέμβριο του 2017. Συνολικά θα διανεμηθεί 1 εκατ. ευρώ σε χίλιους τυχερούς. Η λοταρία έγινε με βάση τις δαπάνες των φορολογουμένων με κάρτες ή άλλες μορφές ηλεκτρονικών πληρωμών για αγορές που πραγματοποιήθηκαν τον προηγούμενο μήνα.

    Δείτε εδώ τα αποτελέσματα που ανάρτησε η ΑΑΔΕ:

    Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ στη διεύθυνση www.aade.gr και από εκεί στις «Δημόσιες Κληρώσεις», όπου θα μπορούν να δουν εάν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.  Για να δει κάποιος το πλήθος των λαχνών αλλά και την αξία των συναλλαγών που πραγματοποιήσατε τους προηγούμενους μήνες θα πρέπει να μπει στην ειδική ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ εισάγοντας τους κωδικούς του Taxisnet.

    Αξιοπερίεργο είναι πάντως ότι από τις προηγούμενες κληρώσεις, ένα ποσοστό περίπου 30% δεν έχει ακόμη δηλώσει αριθμό τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ) με αποτέλεσμα να παραμένει αδιάθετο ένα ποσό που αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ περίπου. Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία είναι τρεις μήνες από την κλήρωση.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΦΚΑ: Ποιοι δικαιούνται μείωση στις ασφαλιστικές εισφορές κατά 50%

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς μπορείτε να «κουρέψετε» έως και 90% τα χρέη σας στις τράπεζες

     



    ΣΧΟΛΙΑ