ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μειώθηκε κατά 11,9% στα 73,8 εκατ. δολάρια τo εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ τον Οκτώβριο, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Εμπορίου.
Σημειώνεται ότι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση της Wall Street Journal προέβλεπαν ότι το έλλειμμα θα συρρικνωθεί στο εποχιακά προσαρμοσμένο μέγεθος των 74,8 δισ. δολαρίων.
Oι εισαγωγές τον Οκτώβριο υποχώρησαν κατά 14,3 δισ. δολάρια στα 339,6 δισ., ενώ οι εξαγωγές μειώθηκαν κατά 4,3 δισ. δολάρια στα 265,7 δισ.
Το έλλειμμα του Σεπτεμβρίου αναθεωρήθηκε στα 83,7 δισ. δολάρια από 84,4 δισ. προηγουμένως.
Σύμφωνα με το Bloomberg, τα στοιχεία δείχνουν μια πτώση της ζήτησης για ξένα εμπορεύματα, αφού οι εταιρείες διπλασίασαν πρόσφατα τις προσπάθειές τους για να εξασφαλίσουν ότι ήταν καλά εφοδιασμένα ενόψει της εορταστικής περιόδου των αγορών, με φόντο την πιθανότητα απεργίας των λιμενεργατών.
Διαβάστε επίσης:
Ντόναλντ Τραμπ: Διόρισε τον Πίτερ Ναβάρο σύμβουλο για θέματα εμπορίου
ΗΠΑ: Σημαντική πτώση στα επιτόκια των στεγαστικών δανείων – Οι προβλέψεις για τα επόμενα χρόνια
ΗΠΑ: Αισθητή μείωση στις προσλήψεις του ιδιωτικού τομέα δείχνει η έκθεση της ADP
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συμφωνία ΗΠΑ με Ιράν – Ραγδαίες εξελίξεις: Αναμένεται υπογραφή τις επόμενες ώρες (;) – Τα βασικά αγκάθια
- Δρ. Χρίστος Γεωργακόπουλος (ΣΦΕΕ): Γιατί οι Έλληνες ασθενείς περιμένουν πάνω από 2 χρόνια για μια νέα θεραπεία, τι έπεται
- ΕΥΔΑΠ: Στη ΡΑΑΕΥ έως τα τέλη Ιουλίου η μελέτη κόστους οφέλους για τα 2,5 εκατ. υδρόμετρα – Πότε θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός
- Audi Nuvolari: Η επιστροφή της λογικής στον κόσμο των supercars
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.