ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλη ποσότητα απομιμητικών προϊόντων, με ρολόγια, μαντήλια και ψεύτικες Louis Vuitton εντοπίστηκε στην περιοχή Πλατύς Γιαλός στη Μύκονο από κλιμάκιο του Λιμεναρχείου του νησιού.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο ξένοι υπήκοοι οι οποίοι προέβαιναν στην πώληση απομιμητικών προϊόντων, καθώς και βιομηχανικών ειδών.
Κατόπιν ενδελεχούς έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-26 μεγάλες τσάντες ώμου
-26 τσάντες πλάτης
-17 τσαντάκια (νεσεσέρ)
-13 τσαντάκια ώμου
-05 τσαντάκια μέσης
-06 μικρά γυναικεία τσαντάκια
-08 πορτοφόλια
-146 ρολόγια
-114 καπέλα
-22 ζώνες
-09 μαντήλια
-28 τσαντάκια διαφόρων μεγεθών
-288 τεμάχια ειδών ρουχισμού
-238 γυαλιά ηλίου
-08 γυναικεία τσαντάκια

Από τη Λιμενική Αρχή Μυκόνου που διενεργεί την προανάκριση, καταστράφηκαν τα ανωτέρω κατασχεθέντα είδη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ σε ΗΠΑ: «Δεν φεύγουμε από τον Λίβανο» λέει και δίνει νέο χάρτη με την επέκταση των επιχειρήσεών του
- Allwyn Care: Η αλληλεγγύη έγινε πράξη στον Πειραιά
- Γεραπετρίτης σε Φιντάν: Μονομερείς και αντίθετες με το Διεθνές Δίκαιο ενέργειες κρατών, στερούνται νομικού ερείσματος
- Στις πρώην αποθήκες Σκουλούδη η προσωρινή κλειστή δομή μεταναστών στο Ηράκλειο – Στόχος η λειτουργία της εντός Ιουλίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.