• Οικονομία

    Έως και σήμερα η υποβολή αιτήσεων για τις 500 προσλήψεις στον ΟΑΕΔ

    • NewsRoom
    δουλεια


    Λήγει σήμερα, Παρασκευή, 12 Απριλίου η προθεσμία υποβολής στον ΟΑΕΔ, σχετικά με την αίτηση υποψηφιότητας για τις προσλήψεις, που έχουν προκηρυχθεί με το έντυπο ΣΟΧ1Α/2019 του ΑΣΕΠ. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, υποβάλλοντας σχετική αίτηση θα μπορούν να το κάνουν μέχρι το μεσημέρι, στις 15.30.

    Υπενθυμίζεται ότι στην προκήρυξη προβλέπεται η απασχόληση σε 500 θέσεις εργασίας, οι συμβάσεις των οποίων είναι διάρκειας δύο ετών.

    Οι υπάλληλοι που θα προσληφθούν θα κατανεμηθούν σε 49 νομούς.

    Δικαίωμα συμμετοχής, σύμφωνα με τα όσα έχει ανακοινώσει ο ΟΑΕΔ, έχουν όλοι οι υποψήφιοι, που ανήκουν στην ηλικιακή ζώνη μεταξύ 18 και 65 ετών.

    Προκειμένου να συμμετάσχει κάποιος στην προκήρυξη για τις 500 θέσεις εργασίας, θα πρέπει να εκτυπώσει την αίτηση, να συμπληρώσει τα στοιχεία του, να υπογράψει και, συμπεριλαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, να την αποστείλει είτε ταχυδρομικά, με συστημένη αποστολή εντός της προθεσμίας, είτε να την καταθέσει αυτοπροσώπως ή μέσω κάποιου άλλου, νομίμως εξουσιοδοτημένου προσώπου, στο κτίριο Διοίκησης ΟΑΕΔ (Εθνικής Αντίστασης 8, Αλιμος, ΤΚ 17456), από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 15:00 το απόγευμα.

    Σημειώνεται ότι, κάθε πρόσληψη στον ΟΑΕΔ ισοδυναμεί με 4ωρη εργασία (ημιαπασχόληση), με μισθό 323 ευρώ το μήνα και προσαύξηση 50 ευρώ για κάθε παιδί.

    Οι βάρδιες που έχουν προκύψει είναι: 7:00-11:00, 8:00-12:00, 9:00-13:00.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Kαραμεσίνη: Πραγματικός ρόλος του ΟΑΕΔ είναι να βρίσκει δουλειά στους ανέργους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΑΕΔ: Νέα πρόγραμματα για 24.000 ωφελούμενους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΟΑΕΔ: Σημαντική αύξηση των ανέργων το Φεβρουάριο συγκριτικά με πέρυσι



    ΣΧΟΛΙΑ