Ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών τον Ιούλιο του 2025, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουλίου 2024, παρουσίασε αύξηση 4% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουνίου 2025 μείωση 0,5%, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.
Ταυτόχρονα ο Γενικός Δείκτης Όγκου (κύκλος εργασιών σε σταθερές τιμές), κατά τον μήνα Ιούλιο 2025, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουλίου 2024, παρουσίασε αύξηση 2,1% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουνίου 2025 αύξηση 1,8%
Ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών τον Ιούλιο σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουνίου 2025 παρουσίασε μείωση 0,6%.
Τέλος, ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Όγκου, κατά τον μήνα Ιούλιο 2025, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουνίου 2025 παρουσίασε μείωση 1,5%.
Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία εδώ
Διαβάστε επίσης:
ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 1,7% των τιμών παραγωγού τον Αύγουστο
Ήπια άνοδος για το ευρώ έναντι του δολαρίου – Στο 1,1742 η ισοτιμία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πολυτελή boutique ξενοδοχεία: Πάνω η Μύκονος, κάτω η Σαντορίνη
- Xclusiv: Η Βενεζουέλα ώθησε σε αύξηση κατά 246% των ναύλων των τάνκερ VLCC
- Η στρατηγική συμμαχία των ισχυρών Βαρδινογιάννη και Εξάρχου, οι super ΜΟΗ, Coca Cola, Real Cons, γιατί Τσαντάνης και Παππάς βλέπουν Euronext, η αντεπίθεση του Μεγάλου, γιατί το Hollywood επιλέγει την Grecotel και ο ΚΜ, ο Γκρίνμπεργκ και ο Σαμαράς
- Σάμι Φάις: Τι σχεδιάζει μετά το ισχυρό τρίμηνο – Τα luxury brands και το ξενοδοχείο στην Κρήτη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.