ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O ΕΦΚΑ με ανακοίνωσή του ενημέρωσε για τις ημερομηνίες πληρωμής που ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ Μισθωτών και Μη Μισθωτών και διαμορφώνονται ως ακολούθως:
-Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2025 θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις από τα τέως ταμεία Μη Μισθωτών ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, οι κύριες συντάξεις που απονεμήθηκαν από τη σύσταση του ΕΦΚΑ και μετά, με τον ν.4387/2016, μέσω του ΟΠΣ-ΕΦΚΑ (συνταξιούχοι Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί από 1.1.2017 και έπειτα) και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (Μη Μισθωτών και Μισθωτών).
-Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2025 θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών [ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ] καθώς και οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.
Διαβάστε επίσης:
Προαστιακός: Η απάντηση της Hellenic Train για το βαγόνι που γέμισε καπνούς
Φυσικό αέριο: Σε υψηλό δύο ετών οι τιμές στην Ευρώπη – Ποιος είναι ο κίνδυνος για την ΕΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Deutsche Telekom: Σημειώνει πτώση, καθώς το πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών ύψους 2 δισ. ευρώ με λήξη το 2027 απογοήτευσε
- PPC blue app: Με περισσότερους από 100.000 πελάτες η εφαρμογή της ΔΕΗ blue στην Ελλάδα
- Qualco: Tηλεφώνημα για βόμβα στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας στο Μαρούσι – Εκκενώθηκε το εμπορικό κέντρο «Αίθριο»
- Νέος συναγερμός στην Ευρώπη για μπαράζ απειλών για βόμβες σε πτήσεις – Στο στόχαστρο Raynair, Wizz Air, Finnair και LOT
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.