ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Και ηλεκτρονικά μπορούν πλέον να υποβάλουν αίτημα για ένταξη στις 24 μηνιαίες δόσεις οι οφειλέτες που τηρούν πάγια ρύθμιση 12 δόσεων, καθώς ενεργοποιήθηκε, μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών ΚΕΑΟ (https://www.efka.gov.gr/el/elektronikes-yperesies/elektronikes-yperesies-keao), η σχετική διαδικασία.
Ήδη, η διαδικασία των αιτήσεων ρύθμισης είχε ανοίξει και γινόταν ηλεκτρονικά για τους οφειλέτες που επιθυμούν να ρυθμίσουν για πρώτη φορά τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους, με προϋπόθεση την πιστοποίηση των οφειλετών στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΚΕΑΟ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ, η νέα ευνοϊκή πάγια ρύθμιση διευκολύνει τους οφειλέτες ληξιπρόθεσμων ασφαλιστικών οφειλών να τηρήσουν τη ρύθμιση που έχουν αποδεχθεί, ενώ, παράλληλα, εναρμονίζεται το εύρος των επιτρεπόμενων δόσεων της πάγιας ρύθμισης των ασφαλιστικών οφειλών με το εύρος των επιτρεπόμενων δόσεων της πάγιας ρύθμισης των βεβαιωμένων οφειλών προς την ΑΑΔΕ.
Διαβάστε επίσης
Επιστροφές φόρου με διαδικασίες εξπρές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 – Mercedes: Ιδού τα μυστικά της νέας υβριδικής μηχανής
- Ο Ομιλος ΤΕΜΕΣ του Costa Navarino και του The Illisian μετασχηματίζεται στην ĒNSOFI
- Τραγωδία στη Χίο: Ιατροδικαστές και νεκροτόμοι μεταβαίνουν στο νησί – Σε εφαρμογή το πρωτόκολλο διαχείρισης κρίσης
- Κεραμέως: «Η Εθνική Κοινωνική Συμφωνία ανοίγει τον δρόμο για αυξήσεις μισθών και παροχών»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.