ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Βουλγάρα διευθύνουσα σύμβουλος της Παγκόσμιας Τράπεζας, Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα και ο Ολλανδός τέως πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ είναι οι δύο εναπομείναντες υποψήφιοι που διεκδικούν το χρίσμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ηγεσία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Σύμφωνα με το Γαλλικό υπουργείο Οικονομικών ο Φινλανδός Όλι Ρεν αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση της θέσης της Κριστίν Λαγκάρντ.
«Ένας δεύτερος γύρος ψηφοφορίας λαμβάνει χώρα αυτή την ώρα ανάμεσα τους δύο εναπομείναντες υποψηφίους», εξήγησε το υπουργείο Οικονομικών που διοργανώσει την ψηφοφορία των χωρών-μελών της ΕΕ για τον ορισμό του υποψηφίου τους για την ηγεσία του ΔΝΤ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπουργείο Ναυτιλίας: Θα τηρήσουμε τη νομιμότητα στα πλοία που εκτελούν πλόες στην Αδριατική – Παρέμβαση και της Εισαγγελίας Πατρών
- Βιοκαρπέτ: Εγκρίθηκε από τη ΓΣ επιστροφή κεφαλαίου €0,02/μτχ. στους μετόχους
- Κίνα κατά G7 και Φον ντερ Λάιεν: «Ψάχνουν άλλοθι για να επιβάλουν εμπορικό προστατευτισμό»
- Βογιατζόγλου: Εγκρίθηκε η διανομή μερίσματος €0,07 ανά μετοχή
