• Οικονομία

    ΑΑΔΕ: Αυτοί είναι οι νέοι γενικοί διευθυντές και προϊστάμενοι

    • NewsRoom
    Εφορία: Έρχονται μαζεμένα τα ραβασάκια – Πληρωμές φόρων πάνω από 11 δις

    Γιώργος Πιτσιλής. Διοικητής της ανεξάρτητης Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων


    Στην επιλογή και τοποθέτηση νέων Γενικών Διευθυντών και Προϊσταμένων Διευθύνσεων υπηρεσιών της ΑΑΔΕ προχώρησε ο διοικητής Γιώργος Πιτσιλής, μετά από σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και αφού τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαγωνιστική διαδικασία.

    Οι επιλογές έχουν ως εξής:

    -Στη θέση του Γενικού Διευθυντή Ανθρωπίνου Δυναμικού και Οργάνωσης επελέγη ο κ. Νικόλαος Βλάχος, προερχόμενος από τη Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου της Α.Α.Δ.Ε.

    -Στη θέση της Γενικής Διευθύντριας Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης επελέγη η κ. Σοφία Σεχπερίδου, προερχόμενη από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Α.Α.Δ.Ε.

    -Στη θέση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Εφαρμογής Άμεσης Φορολογίας επελέγη ο κ. Γεώργιος Φάκος, προερχόμενος από τη Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών της Α.Α.Δ.Ε.

    -Στη θέση της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Εφαρμογής Έμμεσης Φορολογίας επελέγη η κ. Αικατερίνη Σταυροπούλου, προερχόμενη από τη Διεύθυνση Εφαρμογής Έμμεσης Φορολογίας της Α.Α.Δ.Ε.

    -Στη θέση της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Εφαρμογής Φορολογίας Κεφαλαίου και Περιουσιολογίου επελέγη η κ. Μαρία Μενούνου, προερχόμενη από τη Διεύθυνση Εφαρμογής Φορολογίας Κεφαλαίου και Περιουσιολογίου της Α.Α.Δ.Ε.

    -Στη θέση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Προμηθειών, Διαχείρισης Υλικού και Κτιριακών Υποδομών επελέγη ο κ. Θεόδωρος Κελαδίτης, προερχόμενος από το Υπουργείο Οικονομικών.



    ΣΧΟΛΙΑ