• Most Popular

    Μαφιόζικη προειδοποίηση Πολάκη σε Στουρνάρα: «Θα περιμένω τρεις μέρες… κι αν δεν… θα ‘ρθω από κει»

    • NewsRoom


    Εκτός κάθε ορίου βρίσκονται τα σχόλια του Παύλου Πολάκη στο Facebook, βάζοντας σε δοκιμασία τους θεσμούς της χώρας. Τα ξημερώματα επανήλθε με νέο post επιτιθέμενος, ως συνήθως, στα μέσα ενημέρωσης και στους δημοσιογράφους, ενώ απηύθυνε καλυμμένη απειλή στον κεντρικό τραπεζίτη λέγοντας: «Και τωρα κύριε Αρχιτραπεζιτα;; Θα περιμενω 3 μερες να ελέγξετε ΚΑΙ τα δάνεια που σας ειπα στο τηλεφωνο….Μετα ,αν δεν ,….θαρθω απο κει να κουβεντιάσουμε απο κοντα…».

    Ο κ. Πολάκης κάνει λόγο για αλήτικη επίθεση σε βάρος του και σε βάρος της οικογένειάς του «από όλο το σύστημα της διαπλοκής» και καλεί τον Γιάννη Στουρνάρα να ελέγξει με τον ίδιο τρόπο που έκανε γι’ αυτόν και τα άλλα τέσσερα δάνεια που του είπε.

    «Και τωρα παληκάρια των βόθρων της “ενημερωςης” που βγάλατε της ψυχής σας τη Χολη δυο μερες;;;;; Πιείτε την πορτοκαλάδα σας……
    -Και τωρα κύριε Αρχιτραπεζιτα;;
    Θα περιμενω 3 μερες να ελέγξετε ΚΑΙ τα δάνεια που σας ειπα στο τηλεφωνο….Μετα ,αν δεν ,….θαρθω απο κει να κουβεντιάσουμε απο κοντα…
    Η δολοφονία χαρακτήρα ,η αλήτικη επίθεση εναντίον σε μένα και στην οικογένεια μου που εκτυλίχθηκε αυτές τις μερες απο ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ,δεν θα περάσει ετςι απλα κύριε Στουρναρα !!! ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 4 ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ!!!!(κατ’αρχην)».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χωρίς προηγούμενο η εκτροπή Πολάκη – Καταιγίδα αντιδράσεων από την αντιπολίτευση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΔ για τον «Κλουζώ» Πολάκη: «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την κατάντια»



    ΣΧΟΛΙΑ