• Mononews TV

    Vodafone: Η «Big Boss» Margherita Della Valle στην Ελλάδα – Επενδύσεις 1 δισ. – mononewsTV

    • NewsRoom

    Ψήφο εμπιστοσύνης έδωσε διά της παρουσίας της στην Ελλάδα η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Vodafone, Margherita Della Valle, η οποία συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να συζητήσουν για τις νέες επενδύσεις του ομίλου στη χώρα μας.

    Η Vodafone είχε ανακοινώσει επενδυτικό πλάνο 600 εκατ. ευρώ, ενώ όπως φαίνεται το νέο πενταετές πλάνο θα ξεπερνάει το 1 δισ. ευρώ, και θα επικεντρωθεί σε δίκτυα 5G και οπτικής ίνας.

    Εξαιρετικά σημαντικό για τις προοπτικές που βλέπει στην Ελλάδα η Vodafone είναι το γεγονός ότι αυτή ήταν η πρώτη επίσκεψη σε χώρα εκτός Ηνωμένου Βασιλείου ή Γερμανίας που πραγματοποιεί η κ. Della Valle ούσα Διευθύνουσα Σύμβουλος. Κάτι που δείχνει επίσης ότι θέλει να ρίξει άγκυρα στην Ελλάδα, να πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις, στηρίζοντας το αφήγημα της κυβέρνησης αναφορικά με τα μεγάλα βήματα που γίνονται τα τελευταία χρόνια προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

    Άλλωστε η Ελλάδα αποτελεί σημαντική αγορά για την Vodafone, με την κεντρική διοίκηση να στηρίζει σε κάθε ευκαιρία την μεγάλη ανάπτυξη και τις δυνατότητες της ελληνικής αγοράς, παρά τα διάφορα σενάρια που ακούγονται κατά καιρούς, περί ενδιαφέρον αποεπένδυσης του ομίλου από την χώρα.

    Το κλίμα κατά τη χθεσινή συνάντηση μεταξύ την CEO του ομίλου και του κυβερνητικού επιτελείου ήταν θετικό, με την κ. Della Valle να δείχνει εμπράκτως την εμπιστοσύνη της στην Ελλάδα αναλύοντας τα επενδυτικά πλάνα στην χώρα μας. Δηλώνοντας πως ήρθε για να μείνει.

    Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Vodafone Ευρώπης Serpil Timuray και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας Χάρης Μπρουμίδης.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ