ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνάντηση Πιερρακάκη με την Ελληνική Ένωση Τραπεζών: Αυξημένη η ανθεκτικότητα της ελληνικής οικονομίας
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης αναπτυξιακής αύξησης μετοχικού κεφαλαίου στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα από το 2008, ο CEO της Alpha Bank, Βασίλης Ψάλτης, απευθυνόμενος στο Προσωπικό του Ομίλου με βιντεοσκοπημένο μήνυμα, αναφέρει ότι το επίτευγμα αυτό αποτελεί ξεκάθαρη απόδειξη των υψηλών προοπτικών της Τράπεζας και της εμπιστοσύνης που απολαμβάνει από την επενδυτική κοινότητα.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! ? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πιερρακάκης: Η έκθεση του ΔΝΤ επιβεβαιώνει ότι η Ελλάδα είναι προετοιμασμένη να ανταπεξέλθει στο κλίμα διεθνούς αστάθειας
- WSJ: Στο τραπέζι αποστολή 3.000 Αμερικανών στρατιωτών στη Μέση Ανατολή – Εξετάζονται σενάρια για το Ιράν
- Κύπρος: Τουρκικά F-16 πάνω από Λευκωσία, «απαντούν» με ασκήσεις τα ελληνικά από Πάφο – Σε συναγερμό ο εναέριος χώρος (Βίντεο)
- CNN: Το Ιράν επιβεβαιώνει τις επαφές με τις ΗΠΑ -Στόχος μια ευρύτερη λύση, όχι μόνο κατάπαυση πυρός
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.