• Mononews TV

    Τσαμάζ (ΟΤΕ): Θα συνεχιστεί η ανάπτυξη το 2024 – mononewsTV

    • NewsRoom

    Όλους τους αναλυτές διέψευσε ο ΟΤΕ, καθώς χθες ανακοίνωσε αύξηση τζίρου σε ετήσια βάση, με τον Μιχάλη Τσαμάζ, στο… last dance του έμπειρου manager στον όμιλο, να λέει ότι ο όμιλος συνεχίζει σταθερά, ανοδικά και μπροστά από τον ανταγωνισμό.

    Ο CEO του ΟΤΕ, στο χθεσινό call με τους αναλυτές, εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος λέγοντας ότι το 2023 «ήταν μια ενδιαφέρουσα χρονιά με εκπλήξεις για κάποιους αλλά όχι για εμάς». Καθώς με οδηγό την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών και υποδομών, κρατήθηκε ένα βήμα μπροστά από τους «διώκτες του», αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι είναι leader στην αγορά.

    «Ο όμιλος θα συνεχίσει και στο μέλλον καλά εξοπλισμένος στο να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε αλλαγή και οποιοδήποτε ανταγωνιστή έρθει στην αγορά τηλεπικοινωνιών», είπε ο απερχόμενος πρόεδρος και CEO του ΟΤΕ, απατώντας σε σχετικό ερώτημα αναφορικά με τις αλλαγές που ακούγονται για την αποεπένδυση της BC Partners από την Nova.

    «Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε τα δημοσιεύματα και δεν μπορούμε να ξέρουμε αν μια τέτοια συνθήκη θα φέρει αλλαγές στο πεδίο των τηλεπικοινωνιών στη χώρα. Ωστόσο σκεφτείτε αυτό, κοιτάξτε την ιστορία μας τα τελευταία χρόνια, από το 2010 και μετά. Ως όμιλος αντιμετωπίσαμε πολλές κρίσεις και προκλήσεις, όπως τη δημοσιονομική κρίση, τον πόλεμο τιμών κ.τ.λ. Ωστόσο αποδείξαμε ότι είμαστε ικανοί να διαχειριστούμε και να διατηρήσουμε την ηγετική του θέση και να αυξήσουμε το «κενό» που μας χωρίζει από τους ανταγωνιστές μας».

    «Το κλειδί σε ότι προσπαθούμε να κρατάμε ευχαριστημένους τους πελάτες μας» επεσήμανε ο ίδιος. «Είχαμε πολλές προκλήσεις τις οποίες αντιμετωπίσαμε, συνεχίζουμε να είμαστε μπροστά σε σχέση με τον ανταγωνισμό και αυτό φαίνεται από τις επιδόσεις μας» τόνισε.

    Επίσης αναφέρθηκε και στην επικείμενη αποχώρησή του από το τιμόνι του ομίλου μετά από μια δεκαετία, λέγοντας ότι δεν θα μπορούσε να νιώθει πιο υπερήφανος για ότι έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια, καθώς ο ΟΤΕ μεγάλωσε, μετασχηματίστηκε και είναι ηγέτης στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ