• Mononews TV

    Thanos Hotels and Resorts: Ο Κύπριος ξενοδόχος που επεκτείνεται στην Ελλάδα – mononewsTV

    • NewsRoom

    Από το… salto mortale στην Πάφο, επεκτείνεται στη Μύκονο ο μεγαλύτερος ξενοδοχειακός όμιλος της Κύπρου, Thanos Hotels and Resorts, που εισήλθε στην ελληνική αγορά πολυτελούς φιλοξενίας, το 2023.

    Η οικογενειακή εταιρεία σχεδιάζει το άνοιγμα 10 νέων ξενοδοχείων στην Ελλάδα σε ορίζοντα τριετίας, σκανάροντας «εμπορικούς» προορισμούς αλλά και άγνωστες στο ευρύ κοινό περιοχές, ενώ στο ραντάρ είναι η Αθήνα και η βόρεια Ελλάδα.

    Το 2023 ο όμιλος έκανε απόβαση στη Μύκονο παρουσιάζοντας τα Amyth Hotels, brand με το οποίο θέλει να επεκταθεί.

    Tο πρώτο ξενοδοχείο λειτουργεί από τον Απρίλιο του 2023 στον Άγιο Στέφανο, ενώ τον Μάιο του 2024 θα ανοίξει ένα νέο Amyth στο Super Paradise σε ανακαινισμένο συγκρότημα που απαρτίζεται από 50 δωμάτια, σουίτες και βίλες επιφάνειας 70 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο μισθώνει ο όμιλος.

    Οι επενδύσεις στην Ελλάδα φτάνουν τα 17 εκατομμύρια ευρώ για το άνοιγμα και την επέκταση του Amyth στον Άγιο Στέφανο Μυκόνου. Η Μύκονος αποτελεί την αφετηρία για τις επενδύσεις στην Ελλάδα, όπου έχει τεθεί ο στόχος για τη δημιουργία 500 δωματίων.

    Ορόσημο για τον κυπριακό όμιλο θα είναι η απόβαση της ναυαρχίδας του, Anassa, στην Ελλάδα, σε ορίζοντα πενταετίας.

    Το ξενοδοχείο 5 plus αστέρων Anassa λειτουργεί στην πόλη Χρυσοχούς στην Πάφο από το 1998 και, σύμφωνα με την εταιρεία, συνεχίζει να κατέχει τη θέση του κορυφαίου resort στο νησί.

    Στο πλαίσιο της στρατηγικής εισόδου στην ελληνική αγορά, η διοίκηση βρίσκεται σε εντατικές συζητήσεις με επενδυτές και ιδιοκτήτες προκειμένου να διευρύνει το δίκτυο των Amyth Hotels και σε άλλες ελληνικές τοποθεσίες.

    Παράλληλα, ο όμιλος θα φέρει στην Ελλάδα τη Thanos Hotel Management, που απευθύνεται τόσο σε ιδιοκτήτες που επιθυμούν να διαθέσουν το ακίνητό τους για να αξιοποιηθεί ως ξενοδοχείο, όσο και σε επαγγελματίες της φιλοξενίας που διαθέτουν ήδη ξενοδοχείο και επιθυμούν να αναθέσουν το management.

    Η Thanos Hotel Management βρίσκεται ήδη σε διαδικασία αναζήτησης και συζητήσεων με ιδιοκτήτες αντίστοιχων ακινήτων και στην Ελλάδα, όπως είπε κατά τη διάρκεια παρουσίασης των επενδυτικών του σχεδίων ο CEO της Thanos Hotel Management, Θάνος Μιχαηλίδης, ο οποίος παράλληλα κατέχει και τον τίτλο του προέδρου του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ