• Mononews TV

    Ρyramis: Συμφωνία για τη μονάδα παραγωγής της πρώην Pitsos στα Οινόφυτα – mononewsTV

    • NewsRoom

    Την οριστικοποίηση της συμφωνίας για το εργοστάσιο στα Οινόφυτα ανακοίνωσε η Pyramis, στο οποίο γίνεται η μετεγκατάσταση του μηχανολογικού εξοπλισμού από το πρώην εργοστάσιο της «Πίτσος» στο Ρέντη, επιβεβαιώνοντας προηγούμενο ρεπορτάζ του mononews.

    Όπως είχε αποκαλύψει τον Νοέμβριο στο mononews, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Pyramis, Νικόλας Μπακατσέλος, υπήρχε προφορική συμφωνία για τον συγκεκριμένο χώρο. Πλέον μετά και την οριστικοποίηση της συμφωνίας ακολουθώντας τον αρχικό προγραμματισμό, προχωρά μεθοδικά στην υλοποίηση του σχεδίου που τέθηκε σε εφαρμογή μετά την συμφωνία εξαγοράς μέρους του εξοπλισμού της Πίτσος από την γερμανική BSH, η οποία είχε αποφασίσει την παύση της λειτουργίας της.

    Η Pyramis με τη συνδρομή του έμψυχου δυναμικού της ιστορικής βιομηχανίας παραλαμβάνει την σκυτάλη παραγωγής ηλεκτρικών συσκευών στην Ελλάδα και επί της ουσίας επανασυστήνει τις Made_in_Greece ηλεκτρικές συσκευές στην ελληνική και διεθνή αγορά, βάζοντας την ελληνική σφραγίδα στην παραγωγική διαδικασία.

    Ο σχεδιασμός των νέων προϊόντων μάλιστα, σύμφωνα με την εταιρεία έχει ήδη ολοκληρωθεί και τα επόμενα στάδια είναι οι ποιοτικές δοκιμές προϊόντων και η εγκατάσταση του μηχανολογικού εξοπλισμού.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! 👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ