• Mononews TV

    Όμιλος Σαράντη: Επενδύει €10 εκατ. στην παραγωγική μονάδα στα Οινόφυτα – MononewsTV

    • NewsRoom

    Ο Όμιλος Σαράντη, μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων με σημαντική διεθνή παρουσία με κορυφαία brands και συνεργασίες, συνεχίζει τις επενδύσεις του στην ελληνική αγορά, εκσυγχρονίζοντας περαιτέρω το εργοστάσιο παραγωγής του στα Οινόφυτα.

    Με στόχο να βελτιστοποιήσει την παραγωγική γραμμή, να αυξήσει την αποδοτικότητα και την δυναμικότητα, καθώς και να συνδράμει ενεργά στην εξελικτική πορεία της χώρας, ο Όμιλος ολοκλήρωσε πρόσφατα την επέκταση των χώρων παραγωγής και την αγορά νέου μηχανολογικού εξοπλισμού στο εργοστάσιο των Οινοφύτων.

    Πρόκειται για μία σημαντική επένδυση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία αυτοματοποιεί περαιτέρω τις διαδικασίες, συμβάλλοντας καταλυτικά στην αναβάθμιση της βιομηχανικής μονάδας και στην αύξηση της αποδοτικότητας και της παραγωγής του Ομίλου.

    Ο εκσυγχρονισμός της παραγωγής του εργοστασίου, είναι συμβατός με τα Good Manufacturing Practices (GMPs), εξασφαλίζει μεγαλύτερη ευελιξία, συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη χρήση της ενέργειας και έχει ως απώτερο στόχο να εξυπηρετήσει τις αυξημένες ανάγκες του Ομίλου σε επίπεδο παραγωγής.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! 👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ