• Mononews TV

    Nomura: Επεκτείνεται στην Ελβετία και μπαίνει στην αγορά των crypto – mononewsTV

    • NewsRoom

    Στον κόσμο των crypto και των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων επενδύει η Nomura, σε μια προσπάθεια να αυξήσει τα έσοδά της.

    Παρά τους τελευταίους δύσκολες μήνες για τα crypto, η ποικιλία στον κλάδο των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων από stablecoins και NFT’ s μέχρι την αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (DeFi) συνεχίζει να κρατάει ζωντανό το ενδιαφέρον εταιρειών, funds αλλά και μεγάλων επενδυτικών τραπεζών όπως η JP Morgan για το λεγόμενο ψηφιακό οικοσύστημα.

    Η θυγατρική Laser Digital με έδρα την Ελβετία, που ανήκει στον όμιλο χρηματοοικονομικών υπηρεσιών θα επικεντρωθεί σε τρεις βασικούς τομείς: δευτερογενές εμπόριο, επιχειρηματικό κεφάλαιο και επενδυτικά προϊόντα.

    Το πρώτο προϊόν που έχει ανακοινώσει η εταιρεία είναι το Laser Venture Capital, το οποίο θα επενδύσει σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο ψηφιακό οικοσύστημα με επίκεντρο τη DeFi, την CeFi (κεντρική χρηματoδότηση), το δημοφιλές Web3 αλλά και στην υποδομή του blockchain.

    Για την υποστήριξη του νέου εγχειρήματος, η Nomura αποφάσισε να μεταθέσει στην Ελβετία δύο σημαντικά στελέχη της, που μέχρι τώρα εργάζονταν σε υψηλόβαθμα πόστα στη Nomura Holdings America και τη Nomura Securities International.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ