• Mononews TV

    Navios Maritime Holdings (Αγγελική Φράγκου): Καθαρά κέρδη 4,5 εκατ. δολάρια – mononewsTV


    Η Navios Maritime Holdings Inc., της Αγγελικής Φράγκου, γνωστοποίησε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου 2023.

    Η Navios Holdings ελέγχει τη Navios South American Logistics Inc. μια από τις μεγαλύτερες υποδομές και εταιρείες logistics στην περιοχή Hidrovia της Νότιας Αμερικής.

    Η Αγγελική Φράγκου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο του 2023, στο οποίο σημειώσαμε καθαρό εισόδημα 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων και EBITDA στα 40,5 εκατομμύρια δολάρια. Αντίστοιχα. Πρωταρχική εστίαση της Navios Holdings είναι η ελεγκτική της συμμετοχή στη Navios South American Logistics, έναν πάροχο logistics και υποδομής στην περιοχή Hidrovia της Νότιας Αμερικής. Με τις παγκόσμιες μακροοικονομικές συνθήκες που υποστηρίζουν την ανάπτυξη στην περιοχή της Hidrovia, επιδιώκουμε να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση των μοναδικών περιουσιακών στοιχείων υποδομής μας, προσαρμοζόμενοι στις μεταβαλλόμενες συνθήκες και προσφέροντας καινοτόμες λύσεις logistics σε υπάρχοντες και νέους πελάτες».

    Το EBITDA της Navios Logistics αυξήθηκε κατά περίπου 9% και διαμορφώθηκε στα 26 εκατομμύρια δολάρια στο τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου 2023, σε σύγκριση με 23,9 εκατομμύρια δολάρια την ίδια περίοδο το 2022.

    Οι μεταφορτώσεις σιδήρου για την τρίμηνη περίοδο που έληξε στις 31 Μαρτίου 2023 αυξήθηκαν σε 828.000 τόνους, σε σύγκριση με 41.000 για την ίδια περίοδο το 2022. Στη μεταφορά σιδηρομεταλλεύματος, η Navios Logistics έχει καθορίσει έξι νηοπομπές ξηρών φορτηγών βάσει συμβάσεων περιόδου, για διάρκειες έως τον Δεκέμβριο του 2024, οι οποίες αναμένεται να αποφέρουν έσοδα 27 εκατομμυρίων δολαρίων. Η χρησιμοποίηση του στόλου σε πλοία ενδομεταφοράς αυξήθηκε κατά 20% σε 84% το τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου 2023, σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2022.

    Τον Σεπτέμβριο του 2022, ολοκληρώθηκε η πώληση του στόλου ξηρού φορτίου 36 πλοίων.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ