• Mononews TV

    mononews100 – Newcomers: Τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2023

    • NewsRoom

    Το mononews παρουσιάζει τα τέσσερα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2023.

    Η Σοφία Κουνενάκη –Εφραίμογλου είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος στην υπεραιωνόβια ιστορία του μεγαλύτερου Επιμελητηρίου της χώρας, έχοντας αναλάβει από τον περασμένο Σεπτέμβριο το «τιμόνι» του ΕΒΕΑ.

    Η  ίδια ακολουθεί πιστά αυτό που έχει αναγάγει σε ρόλο ζωής τα τελευταία χρόνια, δηλαδή την εξάλειψη των ανισοτήτων στο πεδίο της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

    Έτσι, έθεσε ως προτεραιότητα του ΕΒΕΑ την ενίσχυση της θέσης της σύγχρονης γυναίκας στην αγορά εργασίας, καθώς και την εξισορρόπηση της οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής.

    Μάνατζερ με ισχυρές περγαμηνές, ο Νίκος Λαβίδας ανέλαβε τον Αύγουστο της περσινής χρονιάς τα διοικητικά ηνία της ΑΒ Βασιλόπουλος.

    Με παρακαταθήκη την πολύτιμη εμπειρία του από τη θητεία του στο λιανεμπόριο και με το knowhow που έχει αποκτήσει από την πολυετή παρουσία του ως ανώτατο στέλεχος της Σκλαβενίτης, έχει μπροστά του πολλαπλές προκλήσεις.

    Επιχειρεί να ξαναχτίσει αυτήν την ταυτότητα δίνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον καταναλωτή: Η ΑΒ Βασιλόπουλος δεν είναι ένας ακριβός προορισμός…

    Κρίσιμο ρόλο για την εύρυθμη λειτουργία της Κυβέρνησης διαδραματίζει ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό Γιάννης Μπρατάκος.

    Ανέλαβε τη νέα του θέση στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου και φροντίζει να δίνει στον Πρωθυπουργό τον… «σφυγμό» της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

    Υπενθυμίζει δε, προς πάσα κατεύθυνση, ότι «η διεύρυνση της ΝΔ προς το Κέντρο είναι στο πολιτικό DNA της».

    Όλα δείχνουν ότι ο έμπειρος νομικός Σταύρoς Παπασταύρου είναι έτοιμος να επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή.

    Ο έμπειρος νομικός συμμετείχε το 2022 και στις αρχές του 2023 σε συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου και πιθανολογείται ότι θα του προταθεί εκλόγιμη θέση στο Ψηφοδέλτιο Επικράτειας.

    Δείτε τη λίστα με τα πιο επιδραστικά πρόσωπα της χρονιάς που πέρασε εδώ

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ