ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι πωλήσεις της LVMH εκτινάχθηκαν στα ύψη καθώς οι Κινέζοι αγοραστές αναθάρρησαν μετά τα αυστηρά lockdown και στράφηκαν ξανά με μανία στα είδη πολυτελείας.
Οι οργανικές πωλήσεις στη μεγαλύτερη μονάδα του ομίλου, που πουλά είδη μόδας και δερμάτινα είδη, αυξήθηκαν κατά 18% το πρώτο τρίμηνο, σύμφωνα με ανακοίνωση της LVMH την Τετάρτη. Ποσοστό σχεδόν διπλάσιο από αυτό που ανέμεναν οι αναλυτές από την εταιρεία με τη μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση στην Ευρώπη.
Η ανάπτυξη του τμήματος στην Κίνα έφτασε σε διψήφιο ποσοστό, δήλωσε ο Οικονομικός Διευθυντής της LVMH, Jean-Jacques Guiony, σε αναλυτές σε τηλεφωνική επικοινωνία.
Η LVMH είναι «εξαιρετικά αισιόδοξη» για την Κίνα το 2023, είπε ο Guiony. «Οι αριθμοί στο πρώτο τρίμηνο προμηνύουν καλές ειδήσεις για το υπόλοιπο του έτους».
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βόρεια Μακεδονία: Δύο Canadair στέλνει η Ελλάδα για τη μεγάλη πυρκαγιά κοντά στα σύνορα
- Καταλονία: Σε «κόκκινο συναγερμό» για πιθανές πλημμύρες – Ανεστάλη η λειτουργία των τρένων
- Μητσοτάκης: Αναγνωρίζεται διεθνώς η εξέχουσα οικουμενική αξία του Μινωικού πολιτισμού
- Χανιά: Σοβαρός τραυματισμός του πρωταθλητής ποδηλασίας Γιάννη Ζεντέλη – Έπεσε σε λακούβα κατά τη διάρκεια προπόνησης
