• Ροή Ειδήσεων

    Executive look of the day: Η γοητεία της απλότητας

    Το παντελόνι είναι μαύρο Zara κλασσικό έχει χαμηλή μέση και αγκαλιάζει το σώμα, φτάνει μέχρι τον αστράγαλο.


    Αγαπώ την απλότητα. Δεν μου αρέσουν τα εξεζητημένα ντυσίματα, τα πολλά αξεσουάρ ή οι πολλές αποχρώσεις και χρώματα, που τις περισσότερες φορές δημιουργούν τον κίνδυνο ή να κάνεις κάποιο χρωματικό λάθος ή να κουράσεις το μάτι. Από τα πιο αγαπημένα μου σύνολα είναι αυτό της φωτογραφίας. Απλό, κομψό, θηλυκό, εύκολο και μπορεί να επιτευχθεί με ελάχιστα χρήματα. 

    Το μπλουζάκι είναι ένα υπέροχο τοπ με βολάν μπροστά και V, στο χρώμα της ζάχαρης, από πολύ μαλακό και χυτό ύφασμα, αγορασμένο από το Loft Ann Taylor στην Αμερική για κάτι λιγότερο από 10 δολάρια νομίζω.

    Το έχω φορέσει με μαύρο, με μπλε, με καφέ, με κυριολεκτικά κάθε χρώμα παντελόνι και δίνει σε όλα ένα απίστευτο class.

    Το παντελόνι είναι μαύρο Zara κλασσικό, έχει χαμηλή μέση και αγκαλιάζει το σώμα, φτάνει μέχρι τον αστράγαλο, το βγάζει η εταιρία κάθε χρόνο σε κάθε συλλογή, καλοκαίρι χειμώνα σε τουλάχιστον 3-4 χρώματα, είναι πολύ αγαπημένο και για ασφάλεια έχω δύο ίδια! Δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα και κανένα business look.

    Η ζακέτα είναι DKNY cozy. Από τα πιο κλασσικά κομμάτια της Donna Karan, θρυλικό κυρίως γιατί δένεται με 12 διαφορετικούς τρόπους… υπάρχει σχετικό κλιπάκι στο youtube! Δεν υπάρχει τέλος στα χρώματα που έχει βγει, δυστυχώς δεν το βγάζει πια σε αυτή τη μορφή. Βγαίνουν κάποιες παραλλαγές.

    Το συγκεκριμένο χρώμα το φοράω με τζην, με μαύρο, με καφέ, με κάθε χρώμα και πολύ συχνά το χρησιμοποιώ ως κασκόλ.

    Η τσάντα είναι Michael Kors

    Η ζώνη δεν χρειάζεται συστάσεις… είναι παλιό κομμάτι κλασσικό που φυσικά κυκλοφορεί ακόμη… από τις ωραιότερες Luis Vuitton ζώνες, αγαπημένο δώρο.

    Η τσάντα είναι Michael Kors, ένα πολύ γλυκό tabac χρώμα, το οποίο δένει και με την ζακέτα αλλά και με τα παπούτσια. Είναι από σκληρό ανάγλυφο δέρμα και έχει δύο θήκες που κλείνουν και οι δύο με φερμουάρ. Την έχω 6 χρόνια και την κρατάω ακόμη εύκολα. Είναι πολύ κλασσική.

    Τέλος οι γόβες είναι nine west, το μοντέλο λέγεται Drusilla, και βγαίνει σε πολλά χρώματα. Οι συγκεκριμένες έχουν ένα τύπωμα που μοιάζει με λέπια φιδιού, αλλά πολύ διακριτικό. Από απόσταση μοιάζει σχεδόν μονόχρωμο.  

    Ακολουθήστε την Working in Style στην σελίδα της στο Instagram. 

    Το μπλουζάκι είναι ένα υπέροχο τοπ με βολάν μπροστά και  V, στο χρώμα της ζάχαρης



    ΣΧΟΛΙΑ