• Mononews TV

    Ιωάννης Γρύλος (Sky Express): Το 2024 έρχονται νέα αεροσκάφη – mononewsTV

    • NewsRoom

    Στην ενίσχυση του στόλου της με νέα αεροσκάφη από τη νέα χρονιά προχωρά η ελληνική αεροπορική εταιρεία η SKY express, η οποία εξέρχεται της πανδημίας, έχοντας πετύχει τους στόχους τριετίας και με μηδενικό δανεισμό σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ιδρυτής και πρόεδρος του Ομίλου IOGR, κ. Ιωάννης Γρύλος, στο πλαίσιο της τελετής ονοματοδοσίας του πρώτου αεροσκάφους A321 Neo της εταιρείας στη Λάρνακα.

    Το εν λόγω αεροσκάφος ονομάστηκε «Κύπρος», παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

    Για τη Sky Express το 2023 ήταν μία επιτυχημένη χρονιά, δήλωση ο κ. Γρύλος, προσδιορίζοντας τα έσοδα στα 350-360 εκατ. ευρώ. Τόνισε, δε, ότι το τρέχον έτος 2023 κερδοφόρα για την εταιρεία και μάλιστα με βάση τα διεθνή λογιστικά πρότυπα, ώστε “να είμαστε απολύτως συγκρίσιμοι με τις άλλες αεροπορικές εταιρείες”.

    Η επιβατική κίνηση, εκτιμάται πως το 2023 θα κλείσει με 4,5 εκατ. από τις συνολικά 5,7 εκατ. διαθέσιμες θέσεις. Μιλώντας με όρους μεριδίου αγοράς, σήμερα η εταιρεία κινείται στο 30-33% έναντι 29% πέρσι. Οι πληρότητες από 68% αυξήθηκαν φέτος στο 74%, ενώ η αγορά της Κύπρου φτάνει στο 31% με 450.000 επιβάτες για το 2023. Εξίσου θετικά είναι και τα μηνύματα για το 2024, καθώς οι προκρατήσεις είναι ήδη αυξημένες κατά 75% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ