ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια σαφή τάση εξοικονόμησης χρημάτων των Ελλήνων στις εφετινές διακοπές καταδεικνύει έρευνα του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ) με δείγμα 800 καταναλωτές από όλη την Ελλάδα που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο 2025.
Η τάση αυτή εκφράζεται μέσα από την επιλογή εξοχικών και ενοικιαζόμενων δωματίων, τη συστηματική προετοιμασία γευμάτων στον χώρο διαμονής, την αποφυγή εξόδων για εστίαση και την εντατική αγορά τροφίμων από σούπερ μάρκετ, φούρνους, οπωροπωλεία και άλλες τοπικές επιχειρήσεις.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! https://www.youtube.com/@mononewsgr131
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Χτύπησε τον ISIS στη Συρία μετά τον θάνατο Αμερικανών στρατιωτών – Επλήγησαν πάνω από 70 στόχοι
- Δήμας: €2,5 εκ. την ημέρα θα στοιχίσει το άνοιγμα των διοδίων από τους αγρότες – Τα χρήματα πέφτουν στην πλάτη του Έλληνα φορολογούμενου
- Εορταστικό ωράριο: Τι ώρα κλείνουν σήμερα τα καταστήματα – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά
- Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτιαξε έπαυλη αξίας 29 εκατ. ευρώ στην Πορτογαλία!