• Mononews TV

    Hotel Brain: Σχέδιο για 20.000 δωμάτια από τον μεγαλύτερο ξενοδόχο της χώρας – mononewsTV


    Πλώρη για τη δημιουργία ενός ολιστικού ξενοδοχειακού παρόχου βάζει η Hotel Brain, θέτοντας τον πήχη της επόμενης πενταετίας στα 20.000 δωμάτια υπό διαχείριση.

    Ο επικεφαλής της εταιρείας, Πάνος Παλαιολόγος, που αποτελεί τον μεγαλύτερο ξενοδόχος (σε αριθμό ξενοδοχείων της χώρας) ανακοίνωσε χθες το πλάνο της προσεχούς πενταετίας, μιλώντας και για τις δυσκολίες που προέκυψαν κατά την περίοδο αλλά και μετά την πανδημία.

    «Ήταν μία περίοδος που τα είχε όλα, υψηλό πληθωρισμό, υγειονομικά πρωτόκολλα, έλλειψη προσωπικού, φτάσαμε όμως σε αυτό που μου αρέσει να αποκαλώ αρχή της ελληνικής τουριστικής άνοιξης.

    Κατά τη διάρκεια όλης αυτής της περιόδου σταθήκαμε αξιόπιστοι, σταθεροί συνεργάτες, φερθήκαμε δίκαια και με αξιοπρέπεια», είπε ο κ. Παλαιολόγος.

    Σύμφωνα με τον ίδιο, σήμερα η Hotel Brain ολοκληρώνει το πρώτο στάδιο του επιχειρηματικού σχεδίου που έχει εκπονήσει, το οποίο αφορούσε στην απόκτηση του 1% του συνολικού ξενοδοχειακού προϊόντος της χώρας, μέσω μακροπρόθεσμων μισθώσεων.

    Σε αριθμούς αυτό μεταφράζεται σε 95 ξενοδοχεία με 7.300 δωμάτια σε 39 προορισμούς. Να σημειωθεί ότι σε αυτά τα assets δεν ανήκουν οι 110 υπό διαχείριση μονάδες, τις οποίες δε μισθώνει, ενώ από το κάδρο εξακολουθεί να λείπει η εξαγορά ξενοδοχείων, ώστε η εταιρεία να αποκτήσει και ιδιόκτητα ακίνητα.

    Ο ίδιος αναφέρθηκε επίσης στην υγιή επιχειρηματική δομή της Hotel Brain, η οποία βαρύνεται με «σχεδόν μηδενικό τραπεζικό δανεισμό και διαθέτει υψηλή ρευστότητα», όπως και στο έμψυχο δυναμικό της εταιρείας, που στελεχώνεται από περισσότερα από 130 στελέχη και διαχειρίζεται 2.700 εργαζόμενους.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ