ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με ένα εντυπωσιακό βίντεο που αποτυπώνει την απαράμιλλη ομορφιά της Κέρκυρας, ο οίκος Greece Sotheby’s International Realty υπόσχεται ότι όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα είναι εκεί για μας.
Τοποθεσίες, όπως το πανέμορφο νησί της Κέρκυρας θα είναι εκεί και θα μας περιμένει για να ζήσουμε ξανά μοναδικές στιγμές με τους αγαπημένους μας.
Με σύνθημα «Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς», το παραπάνω βίντεο παρουσιάζει τις ομορφιές του νησιού, που συνδυάζει καταγάλανα νερά με την καταπράσινη φύση, θέες που κόβουν την ανάσα, μαγικό ηλιοβασίλεμα, γραφικά μονοπάτια και «παντρεύει» την απλότητα με την πολυτέλεια.
Ξεχωρίζουν οι ζεστοί, φιλόξενοι ντόπιοι, καθώς και οι παραδόσεις της Κέρκυρας, όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται κάθε Πάσχα για να παρακολουθήσει το έθιμο με τα κανάτια που πέφτουν από τα μπαλκόνια και την φιλαρμονική να συνοδεύει την περιφορά του Επιταφίου.
Μπορεί φέτος να μην μπορούμε να τα απολαύσουμε, ωστόσο η πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε είναι εφήμερη και μένοντας σπίτι θα μπορέσουμε του χρόνου να ζήσουμε και πάλι μοναδικές στιγμές μαζί με τους αγαπημένους μας σε μέρη μοναδικά δημιουργώντας νέες αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή.
Μέχρι να συναντηθούμε ξανά…
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Η Βόρεια Ελλάδα έχει τα θεμέλια, τους ανθρώπους και τις ιδέες για να πρωταγωνιστήσει
- Μάνος Μανουσάκης (ΑΔΜΗΕ): Οι ηλεκτρικές διασυνδέσεις με Ιταλία, Δωδεκάνησα και Β. Αιγαίο τα τρία μεγάλα έργα της επόμενης 5ετίας
- Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα έχει τα μέσα και τη διάθεση να αναλάβει ρόλο επισπεύδοντα στην Ανατολική Μεσόγειο
- Ο Όμιλος EPSILONNET ολοκλήρωσε τη μεταφορά της έδρας του και εγκαινιάζει το νέο Κέντρο Ψηφιακής Τεχνολογίας & Καινοτομίας