• Mononews TV

    Google: Συνεχίζει τις επενδύσεις στην Ελλάδα – mononewsTV

    • NewsRoom

    Ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα δίνει η Google, καθώς αναμένεται να συνεχίσει τις επενδύσεις στην χώρα, ενώ ταυτόχρονα η επένδυση των τριών data centers βρίσκεται σε καλό δρόμο.

    Σε εκδήλωση για τα 15 χρόνια παρουσίας του τεχνολογικού κολοσσού στην Ελλάδα, παρουσία και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η γενική διευθύντρια της Google Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Πέγκυ Αντωνάκου, επιβεβαίωσε τη στήριξη στην ελληνική αγορά και οικονομία, ενώ αναφερόμενη στην μεγάλη επένδυση που έχει στα σκαριά η Google, τόνισε ότι προχωράει βάσει χρονοδιαγράμματος και σημαντικές εξελίξεις αναμένονται το 2025.

    Η κ. Αντωνάκου επισήμανε την πρόθεση της Google να αυξήσει τους επενδυτικούς ρυθμούς της στην Ελλάδα, ειδικότερα στον τομέα του Cloud και της Τεχνητής Νοημοσύνης, με τον κολοσσό να στοχεύει να στηρίξει τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης για την ενσωμάτωση του AI στο Δημόσιο και σε τομείς όπως η Πολιτική Προστασία, η Υγεία και η παιδεία.

    «Η σχέση της Google με την Ελλάδα είναι ολοζώντανη και αυθεντική, πολυσχιδής, δυναμική , αισιόδοξη και γεμάτη πείσμα. Μια σχέση συνεργατική, μια σχέση από καρδιάς, που έχει απλωθεί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με τους χιλιάδες ανθρώπους που έχουμε εκπαιδεύσει στις τόσο κρίσιμες για το μέλλον ψηφιακές δεξιότητες αλλά και βιώσιμες πρακτικές» ανέφερε η κ. Αντωνάκου.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ