• Mononews TV

    Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι των 3.000 τ.μ. – mononewsTV

    • NewsRoom

    Άλλος ένας στόχος – όνειρο ζωής για το ζεύγος Κούστα πραγματοποιήθηκε. Το νέο σπίτι, που θα στεγάζει στο εξής το ερωτευμένο ζευγάρι και την οικογένεια, που δημιούργησε, είναι πανέτοιμο να τους υποδεχτεί.

    Εκτιμάται ότι εκτείνεται σε ένα οικόπεδο περίπου 7.000 τετραγωνικών μέτρων (ναι, ναι, καλά διαβάσατε) και μοιάζει κυριολεκτικά βγαλμένο από ένα υπέροχο σύγχρονο παραμύθι.

    Σωστό «ανάκτορο» περιπου 3.000 τμ , τίποτα λιγότερο από μεγαλοπρέπεια και χλιδή για την οικοδέσποινα Δήμητρα Μέρμηγκα – Κούστα, που της έχουν προσδώσει το nickname «πριγκίπισσα» και όχι άδικα, όπως για άλλη μια φορά αποδεικνύεται…

    Τον αγιασμό στην υπερπολυτελή κατοικία – που άνετα μπορεί να φιλοξενηθεί στις σελίδες των πιο σημαντικών illustrated περιοδικών διακόσμησης του πλανήτη – τέλεσε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, παρουσία λίγων και εκλεκτών προσκεκλημένων.

    Όλοι έμειναν κυριολεκτικά με το στόμα ανοικτό να θαυμάζουν το οίκημα, που ήδη από τη μεγάλη φαρδιά σκάλα στην είσοδο σε προδιαθέτει για το μέγεθος και για την αίγλη του..

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ