• Mononews TV

    Φρέντι Μέρκιουρι: Πωλητήριο στο εντυπωσιακό σπίτι του θρύλου της μουσικής – mononewsTV

    • NewsRoom

    Η Μαίρη Όστιν θυμάται την πρώτη φορά που είδε το Garden Lodge. Συνόδευε τον αγαπημένο της φίλο Φρέντι Μέρκιουρι, όσο εκείνος βρισκόταν σε αναζήτηση κατοικίας στο Λονδίνο το 1980. Μία κατοικία που έμελλε να γεμίσει με θρυλική μουσική, αναμνήσεις, όνειρα, αλλά και θλίψη. Ένα σπίτι-«καταφύγιο», που τώρα πωλείται για 30 εκατομμύρια δολάρια.

    «Ήταν μια καλοκαιρινή μέρα, τα παιδιά έπαιζαν στον κήπο και εγώ ήμουν πίσω από τον Φρέντι καθώς μπαίναμε στο εσωτερικό του Garden Lodge στο Κένσινγκτον.

    Ήταν τόσο ήσυχο και τόσο γαλήνιο και αυτή η αίσθηση συνεχίστηκε μέσα στο σπίτι. Ο Φρέντι αποφάσισε να το αγοράσει την ίδια μέρα», σημειώνει η Όστιν, μιλώντας αποκλειστικά στο Bloomberg News.

    Ο Φρέντι βγήκε έξω και είπε: «Πες τους να το βγάλουν από την αγορά. Θα τους δώσω τη ζητούμενη τιμή τώρα».

    Σύμφωνα με την Όστιν, ο Μέρκιουρι έψαχνε καταφύγιο μέσα στο χάος του Λονδίνου, ένα μέρος όπου θα μπορούσε να δημιουργήσει και να δουλέψει τη μουσική του με ησυχία χωρίς να τον «κυνηγούν» οι παπαράτσι – και το Garden Lodge ήταν ακριβώς αυτό που αποζητούσε.

    Σημειώνεται ότι η Όστιν (ένας άνθρωπος που αγάπησε ο Φρέντι πολύ στη ζωή του) κληρονόμησε την περιουσία του μετά τον θάνατό του το 1991 και από τότε ζει εδώ.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ