• Mononews TV

    Fourlis: Tα νέα σχέδια του Βασίλη Φουρλή στον κλάδο των προϊόντων υγείας και ευεξίας – mononewsTV

    • NewsRoom

    Σε διψήφιο ποσοστό, σε μία αγορά που στην Ελλάδα τζιράρει περίπου στα 600 εκατ. ευρώ, προσβλέπει σε βάθος χρόνου ο Όμιλος Fourlis, ο οποίος «μπαίνει» στον κλάδο των προϊόντων υγείας και ευεξίας. Τα πλάνα για την ανάπτυξη των νέων καταστημάτων περιγράφει στο mononews, ο Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου, Γιώργος Αλεβίζος.

    H Fourlis με επικεφαλής τον Βασίλη Φουρλή ανακοίνωσε την Τετάρτη επίσημα τη στρατηγική της συνεργασία με τη Holland & Barrett, τη μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής στη Μεγάλη Βρετανία στον κλάδο Health & Wellness και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη.

    Έτσι μετά τους κλάδους του οικιακού εξοπλισμού με τα καταστήματα ΙΚΕΑ και αθλητικών ειδών με τα Ιntersport και Αthlete’s Foot, ο τομέας των προϊόντων υγείας και ευεξίας θα αποτελέσει τον τρίτο βραχίονα της λιανικής που θα αναπτυχθεί ο Όμιλος.

    Θεωρείται, δε, ένας από τους πιο δυναμικούς και ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους, όπως επεσήμανε ο κ. Φουρλής κατά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τη Holland & Barrett, κάνοντας λόγο «για πολύ σημαντική ημέρα για τον Όμιλο που ξεκινά μια τρίτη δραστηριότητα λιανικής».

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! 👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ