• Mononews TV

    Φίλιππος Τσαγκρίδης: Ο «ζεν πρεμιέ» διαχειρίζεται 8 πλοία και μία παραδοσιακή ταβέρνα στο Κουκάκι! – mononewsTV

    • NewsRoom

    Στο ζώδιο είναι Κριός, αφού γεννήθηκε στις 18 Απριλίου. Αυτό σημαίνει ότι είναι παρορμητικός, φιλόδοξος και πάντα επιδιώκει να ξεχωρίζει και να επιτυγχάνει τον στόχο του. Έχει ακόμη τη δυνατότητα να διεγείρει τα πνεύματα και τις αισθήσεις των συντρόφων του.

    Μιλάμε για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει γνωστός για τις στενές σχέσεις του με την Κατερίνα Καινούργιου, την Κάθριν Εμπειρίκου, την εγγονή του εφοπλιστή Γιώργου Εμπειρίκου, και τώρα με τη Δανάη Μπάρκα.

    Το περίεργο, αλλά και συνάμα εντυπωσιακό, είναι ότι πρωτοεμφανίστηκε για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες ως ο άνθρωπος που αγόρασε την παραδοσιακή «ταβέρνα του Οικονόμου» στο Κουκάκι και την μεταμόρφωσε σε ένα εκκεντρικό στέκι γευσιγνωσίας, που προσφέρει στους πελάτης όχι χύμα κρασί, αλλά επώνυμα και ακριβά κρασιά.

    Ωστόσο, το κρυφό μυστικό του Φίλιππου Τσαγκρίδη είναι ότι είναι γιος του Στέφανου Τσαγκρίδη και της Ειρήνης Παναγοπούλου. Με άλλα λόγια είναι εγγονός του Περικλή Παναγόπουλου, ιδρυτή της εταιρείας κρουαζιερόπλοιων Royal Cruises, της Attica Group, της μεγαλύτερης ακτοπλοϊκής εταιρείας και της εταιρείας ποντοπόρων πλοίων Magna Marine.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ