• Mononews TV

    Ελληνικό: Ξεπέρασαν το μισό δισεκατομμύριο τα έσοδα της Lamda από πωλήσεις κατοικιών – mononewsTV

    • NewsRoom

    Ποσό μεγαλύτερο των 160 εκατομμυρίων ευρώ εισέπραξε η Lamda Development από τις πωλήσεις και τις εκμισθώσεις ακινήτων στο Ελληνικό, κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2024.

    Όπως φαίνεται από τα στοιχεία που διέθεσε η εισηγμένη, στο πλαίσιο ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων για το 2023, η εταιρεία έχει κάνει ταμείο 641 εκατ. ευρώ από την πώληση assets στο πρώην αεροδρόμιο. Από αυτό το ποσό, σχεδόν 300 εκατ. προέρχεται από τις πωλήσεις οικοπέδων, διαμερισμάτων και κατοικιών στο παράκτιο μέτωπο του οικοπέδου και 140 εκατ. από προκαταβολές και πωλήσεις οικιστικών μονάδων στη νέα γειτονιά που λάνσαρε το καλοκαίρι η Lamda, τη Little Athens, όπου αναπτύσσονται πέντε projects.

    Από το σύνολο των 459 διαμερισμάτων που προβλέπονται για τα έργα στο Little Athens, έχουν διατεθεί στο αγοραστικό κοινό 243 διαμερίσματα, περίπου 53% του συνόλου. Μέχρι το τέλος Μαρτίου είχαν κατατεθεί προκαταβολές πελατών για 140 διαμερίσματα (58% των διαμερισμάτων που έχουν διατεθεί στην αγορά), συνολικού ποσού περίπου 19 εκατ. ευρώ και η υπογραφή των συμβολαίων για ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας αναμένεται να ξεκινήσει το β’ τρίμηνο.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ