• Mononews TV

    Ευτύχης Βασιλάκης: Το 2023 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για την Aegean – mononewsTV

    • NewsRoom

    Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινάει το 2024 για την Aegean, που ενισχυμένη από μια χρονιά όπως το 2023 και ελεύθερη από τη δέσμευση των warrants προς το Δημόσιο, μπορεί να επωφεληθεί στο μέγιστο βαθμό από την περαιτέρω ανάπτυξη των μεγεθών της.

    Όπως είπε στη χθεσινή έκτακτη Γενική Συνέλευση ο Ευτύχης Βασιλάκης Πρόεδρος της Aegean, «To 2023 ήταν μια εξαιρετική χρονιά», ενώ τόνισε πως «η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης να αποκτήσει τα warrants που είχαν εκδοθεί υπέρ του ελληνικού δημοσίου, κλείνει οριστικά την περιπέτεια της πανδημίας για την εταιρεία».

    Η πληρωμή του τιμήματος 85,389 εκ. για τις μετοχές που θα περιέρχονταν στο Δημόσιο, θα γίνει μέχρι τις 2/1/2024, και η πληρωμή αυτή αποτελεί ένα ορόσημο, γιατί βάζει την Aegean σε μια νέα εποχή μεγαλύτερης αξίας, που θα κατευθύνεται αποκλειστικά στους μετόχους τους, χωρίς τον κίνδυνο να μοιραστεί αυτή την παραπάνω αξία που αποκτά η εταιρεία κάθε μέρα με το Δημόσιο.

    Ουσιαστικά οι μέτοχοι της εταιρείας, πλέον δεν θα έχουν τον κίνδυνο να ασκήσει το Δημόσιο το δικαίωμά του μέχρι το 2026, κάτι που θα τους στερούσε σημαντικές υπεραξίες και αυτό αυξάνει την αξία της μετοχής της εταιρείας.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ