ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Studio Job και ο Job Smeets ενώνουν δυνάμεις με την Hermès για να δημιουργήσουν μια ονειρική όαση στην πολυσύχναστη μητρόπολη, δίνοντας μια ανάσα φρέσκου αέρα στο αστικό περιβάλλον.
Ο Ολλανδο-Βέλγος καλλιτέχνης Job Smeets σχεδιάζει μια μαγική βιτρίνα με λαχανόκηπους για την Hermès Hong Kong που θα είναι ανοιχτή από έως τον Νοέμβριο του 2023.
Αντλώντας από τον εκκεντρικό κόσμο των βραβευμένων καλλιεργητών λαχανικών, καθώς και από τον δικό του λαχανόκηπο στο Βέλγιο, ο Job Smeets υφαίνει τον ανθρωπομορφισμό σε μια παράξενη και φανταστική σκηνή της πόλης. Το Hortus Maximus, όπως ομομάζεται ουσιαστικά το installation, παρουσιάζει ζώα που αναλαμβάνουν τον ρόλο κομψών αγροτών και λαχανικά που μεγαλώνουν σε αναλογίες που προκαλούν δέος, σχεδόν σαν από παιδικό όνειρο.
Η μαγευτική εγκατάσταση παρουσιάζει λαχανικά γιγαντιαίων διαστάσεων, επινοώντας ένα νέο είδος μαξιμαλισμού εμπνευσμένο από τη φύση. Το έργο ακολουθεί μια σειρά λεπτομερών σχεδίων και τρισδιάστατων μοντέλων που δημιουργήθηκαν από το Studio Job, γνωστό για το χάλκινο γλυπτό του σε κομμάτια όπως το Δέντρο της Ζωής στη Faena του Miami, το γλυπτό με προτομή αλόγων στο Chamber Gallery, NYC και το ποτιστήρι & Σειρά Φρούτων.
Ο συνδυασμός σουρεαλιστικού φινιρίσματος υψηλής ποιότητας και υπερυψωμένων πεδινών εικονιδίων, όπως ποτιστήρια και καροτσάκια, καθορίζουν το ξεχωριστό στυλ του καλλιτέχνη. Η δεύτερη συνεργασία μεταξύ του Job Smeets και της Hermès αποπνέει μια συγχώνευση εικονιδίων και βραβείων από κινέζικες κολοκύθες, πράσα και κολοκύθες σε κάθε παράθυρο.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!? https://bit.ly/3de5Kl
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δραματική επιστολή ακτοπλόων σε Μητσοτάκη – Κικίλια: Ζημιές 25 εκατ. ευρώ τον μήνα από τα καύσιμα – Οι 3 προτάσεις τους
- ΕΥΔΑΠ: Ολη η αλήθεια με τα υδρόμετρα – Ο διαγωνισμός των 350 εκατ., τα διλήμματα και οι εκκρεμότητες
- Φώτης Γιόφτσιος: Πάνω από το 25% έχει αυξηθεί το κόστος κατασκευής – Προθεσμίες εξπρές δίνουν οι προμηθευτές
- Γιάννης Γρατσώνης (BSH Hellas): Πού «βλέπει» ανάπτυξη – Τα best sellers και το στοίχημα των στεγνωτηρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.