• Mononews TV

    Crash test στα τιμολόγια κινητής: Τι προσφέρουν ΟΤΕ-Nova-Vodafone – mononewsTV

    • NewsRoom

    «Φωτιά» στα πακέτα κινητής ήρθε να βάλει με τα νέα τιμολόγια που ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα η Nova, με τον ανταγωνισμό να τηρεί προς το παρόν… στάση αναμονής στην επιθετική στρατηγική της εταιρείας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ΟΤΕ και Vodafone περιμένουν να δουν πως θα «δουλέψουν» τα νέα πακέτα της Nova πριν προχωρήσουν σε…αντιπροσφορές, πράγμα που δεν θεωρείται απίθανο, καθώς «ο κλάδος των τηλεπικοινωνιών είναι μια πολύ ανταγωνιστική αγορά που γίνεται μάχη κάθε μέρα» όπως τονίζουν πηγές με γνώση του θέματος μιλώντας στο mononews.

    O OTE, έχοντας τη μερίδα του λέοντος στην αγορά κινητής, με τα τελευταία στοιχεία να δείχνουν ότι κατέχει το 53% της αγοράς με περίπου 7,5 εκατ. συνδρομητές, δεν φαίνεται ότι θα προχωρήσει σε βιαστικές κινήσεις μετά τις ανακοινώσεις της Nova. Αναμένει να φανεί στη πράξη και σε πραγματικά νούμερα το πόσο ανταγωνιστικά είναι τα νέα πακέτα της Nova, και πόσους πελάτες θα καταφέρουν να…κλέψουν, ώστε να «χτυπήσουν» στην κόντρα.

    Πάντως η αλήθεια είναι ότι ο ΟΤΕ δεν φαίνεται, τουλάχιστον προς το παρόν, να ανησυχεί ιδιαίτερα, παρά τα συγκριτικά ακριβότερα πακέτα κινητής που έχει στην αγορά, καθώς κυριαρχεί τόσο στην σταθερή όσο και στο ίντερνετ. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι τα πακέτα της Nova είναι μεν ανταγωνιστικά, ωστόσο είναι νωρίς ακόμα για οποιαδήποτε πρόβλεψη, πόσο μάλλον για μια κίνηση από πλευράς ΟΤΕ η οποία θα έριχνε τις τιμές στα υπάρχοντα πακέτα που προσφέρει.

    Η Vodafone από την άλλη, ο μεγάλος ανταγωνιστής της Nova βάσει αριθμού πελατών και συνδέσεων, μοιάζει πιο πιθανό να προχωρήσει γρηγορότερα στην αντεπίθεση, τηρώντας ωστόσο και αυτή στάση αναμονής, ώστε να δει τι μερίδιο από την αγορά θα αποσπάσει η Nova με αυτή την επιθετική στρατηγική που ακολούθησε. Πηγές αναφέρουν ότι δεν υπάρχει ακόμα λόγος η Vodafone να βγει «στην αντεπίθεση», καθώς κανείς δεν μπορεί να ξέρει ακόμα πως θα διαμορφωθεί το μερίδιο αγοράς το επόμενο διάστημα και αν οι τιμές είναι πράγματι τόσο ανταγωνιστικές όσο δείχνουν.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ