• Mononews TV

    C3is Inc (Χάρης Βαφειάς): Αύξηση 1.018% στα καθαρά κέρδη – mononewsTV

    • NewsRoom

    Η θυγατρική εταιρεία C3is Inc. του Χάρη Ν. Βαφειά, που κατέχει και διαχειρίζεται δύο πλοία Handysize dry bulk carriers και ένα δεξαμενόπλοιο Aframax, κατέγραψε έσοδα και κέρδη που αντιπροσωπεύουν αυξήσεις 378% και 1.018% αντίστοιχα από το προηγούμενο τρίμηνο.

    Η νέα οντότητα C3is Inc., νεοεισερχόμενη στην αμερικανική αγορά, με πορεία μόλις τεσσάρων μηνών, κατέγραψε σημαντική αύξηση στα έσοδα και στα καθαρά της έσοδα σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο.

    Ο Δρ Διαμαντής Ανδριώτης, Διευθύνων Σύμβουλος, σχολίασε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι, παρόλο που λειτουργούμε ως νέα εισηγμένη οντότητα για σύντομη περίοδο περίπου τεσσάρων μηνών μετά την απόσχισή μας από την Imperial Petroleum Inc. στα τέλη Ιουνίου, το 2023 καταφέραμε να αυξήσουμε τον στόλο μας και επιτύχαμε αξιοσημείωτες οικονομικές επιδόσεις».

    «Συγκεκριμένα, κατά το τρίτο τρίμηνο του 2023, δημιουργήσαμε έσοδα ρεκόρ 10,1 εκατομμυρίων δολαρίων και καθαρά κέρδη ρεκόρ 3,3 εκατομμυρίων δολαρίων, που αντιπροσωπεύουν αυξήσεις 493% και 1.018% αντίστοιχα, σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο».

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ