• Mononews TV

    Bloomberg: Αυτά είναι τα 5 πιο συναρπαστικά καινούργια ξενοδοχεία στην Ελλάδα – mononewsTV

    • NewsRoom

    Μετά από ένα άκρως εντυπωσιακό σε επίπεδο τουρισμού 2023, η Ελλάδα φαίνεται να οδεύει προς ένα ακόμη καλοκαίρι που θα σπάσει ρεκόρ. Αυτό τουλάχιστον λένε οι προβλέψεις της κυβέρνησης και δείχνουν οι προκρατήσεις σε αεροπορικές και τουριστικούς πράκτορες, οι οποίοι προβλέπουν όλοι ότι το 2024 θα είναι η καλύτερη χρονιά του ελληνικού τουρισμού.

    Ωστόσο, όπως αναφέρει το πρακτορείο Bloomberg, για τους ταξιδιώτες που θέλουν να επισκεφτούν τα πιο δημοφιλή νησιά -δηλαδή τη Μύκονο και τη Σαντορίνη- αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό.

    Το περασμένο καλοκαίρι έφερε δρομάκια που έπηζαν από κόσμο, υψηλές τιμές σε θέρετρα και εστιατόρια, υπερβολική κίνηση στους δρόμους και τεράστιο συνωστισμό στις παραλίες. Όμως, αν θέλει κανείς να αποφύγει τα πιο πολυσύχναστα σημεία, μπορεί να είναι δύσκολο να βρει πολυτελείς υποδομές και έμπνευση.

    Αυτό αλλάζει, επισημαίνει το Bloomberg: Φέτος, τα πιο συναρπαστικά εγκαίνια ξενοδοχείων στην Ελλάδα θα γίνουν σε περιοχές λιγότερο γνωστές διεθνώς.

    Όπως η Φολέγανδρος με τους λιγότερους από 1.000 κατοίκους που φέτος αποκτά το Gundari, το πρώτο πολυτελές ξενοδοχείο της.

    Ένα ξενοδοχείο που θα διαθέτει εστιατόριο του Λευτέρη Λαζάρου, του πρώτου Έλληνα σεφ που έχει εστιατόριο βραβευμένο με αστέρι Michelin, ενώ όλα τα δωμάτια θα διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες υπερχείλισης θερμαινόμενες με ηλιακούς συλλέκτες.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ